Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Съвети

Азбука на бягането

Съвети

Каквo e азбука на бягането? И защо трябва да я включите в тренировъчния си план? Катка Балкарова ще ви отговори на тези въпроси.

Как да изберем правилния размер спортен сутиен

Съвети

Как да изберем спортен сутиен, за да си осигурим максимален комфорт? В тази статия ще ви посъветваме за правилния избор на размер и перфектното прилягане на сутиена.

Как да изберем обувки за катерене

Съвети

Спални чували с пух и тяхната поддръжка

Съвети

Спалните чували с пух са кралската категория спални чували. Това са най-топлите спални чували. Никой пътешественик, планинар или взискателен турист не може да си представи нощувка през зимата без тях.

Как да бягаме според пулса

Съвети

Искате  ли да отслабнете или, напротив, да разширите издръжливостта си? Бягането според пулса решава и двете цели.

Възстановяване след физическо натоварване

Съвети

Толкова често се пренебрегва, а е толкова важна. Тя е в основата на отличните резултати на спортистите, но също така влияе на техните неуспехи и провали. Ако се пренебрегва в дългосрочен план, това може да доведе до дългосрочно или хронично заболяване. За какво говорим? Възстановяване. Защо е толкова важно? Как да регенерираме правилно и какво да използваме за това?

Как да се грижим за палатката

Съвети

Всяка покупка на палатка изисква инвестиция на време, търпение и пари. Имайки предвид това е ясно, че това не е продукт за еднократна употреба. Някои съвети за това как да се грижите правилно за палатката можете да намерите в следващата статия.

Как да се грижим за постелка(дюшек)

Съвети

Постелката е неразделна част от оборудването на всеки любител на природата. Но знаете ли как да се грижите правилно за нея? Ние знаем!

Как да изберем детски спален чувал

Съвети

Дойде ли най-накрая моментът, в който децата ви са достатъчно големи, за да ги изведете сред природата? Някъде, където искате да се върнете, и бихте искали да останете там с тях, дори за една нощ.

Как да изберем палатка

Съвети

Палатката ще бъде ваш спътник в продължение на няколко години, така че при избора подхождайте с максимална отговорност. С нашето ръководство това ще бъде много лесно

Как да изберем подходящия нож в 10 стъпки

Съвети

Когато приключите с четенето на следващите 1200 думи, ще можете да изберете подходящия нож за вашите нужди.

Как да изберем правилната раница?

Съвети

Два принципа са основополагащи - принципът на умереността и принципът на комфорта. Купувайте само такава раница, която е толкова голяма, лека или качествена, колкото ви е необходима. И преди всичко, пробвайте, за да се уверите, че ви пасва.