Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Съвети

Как да изберем яке за студено време

Съвети

Какво яке да изберете, когато навън е студено или вали сняг? Нашата статия ще ви даде отговор.

Как да изберем палатка

Съвети

Палатката ще бъде ваш спътник в продължение на няколко години, така че при избора подхождайте с максимална отговорност. С нашето ръководство това ще бъде много лесно

Как да изберем подходящия нож

Съвети

Когато приключите с четенето на следващите 1200 думи, ще можете да изберете подходящия нож за вашите нужди.

Как да перем яке с пух

Съвети

Отговаряме на най-често задаваните въпроси за тези, които не са сигурни как да изперем своя домашен пухен любимец. Ще добавим и малко научна информация за самите пера.

Как да изберем правилната раница?

Съвети

Два принципа са основополагащи - принципът на умереността и принципът на комфорта. Купувайте само такава раница, която е толкова голяма, лека или качествена, колкото ви е необходима. И преди всичко, пробвайте, за да се уверите, че ви пасва. 

Как да изберем челник

Съвети

Не сте сигурни как да изберете правилния челник? Трябва да се ориентирате колко лумена има, обхват и други параметри на челника? Ще ви посъветваме как да го направите.

Как да изберем облекло за влажно време

Съвети

Мъгли, дъжд, вятър, замръзване на почвата - нищо, което човек би искал да види по време на пътуване. Но ние от 4camping.cz вярваме в мотото "Няма лошо време, има само лоши дрехи" и понеже не сме стиснати, Vítek Hruška ще сподели с вас нашите съвети как да се обличате правилно за студеното време.

Как да изберем постелка според параметрите?

Съвети

Става въпрос за специфични точки с различна степен на важност, които могат да варират според типа потребител. Параметрите не могат да бъдат подценявани ,след изборa на тип постелки, е важно да изберете правилната , която да ви подхожда идеално.

Как да изберем постелка според конструкцията?

Съвети

Всеки правилен избор трябва да започне с избора на вида постелка. Тези видове са свързани със структурите и принципите, на които се основават.

Как да изберем спален чувал за жена

Съвети

Ах тези, ранни сутрешни часове, когато студът навлиза в спалния чувал от краката ти чак до горе. Вслушайте се в нашите съвети за избора на подходящ спален чувал и получете няколко поуки как да се преборите със студа.

Как да изберем обувки за туризъм

Съвети

Идеално подбраните туристически обувки = основата за успех и добро усещане от експедицията. За да сте сигурни, че няма да сгрешите, прочетете как да изберете правилните обувки.

Как да изберем постелка? Основни насоки

Съвети

Обичате природата и обичате да спите сред нея? А имате ли на какво? Ръководството за избор на подходяща постелка е тук!