Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Съвети

Мокро ли е в палатката ви? Ще ви кажем защо.

Съвети

Кондензацията е естествено физическо явление, което може да бъде избегнато дори при къмпингуване. Как да премахнете количеството конденз и вода, която се просмуква през шевовете? Разберете от нашата статия.

Как да изберем велосипедна каска?

Съвети

Според закона само лица, който карат електрическо колело трябва да носят каска. Ако избирате каска, то определено разбирате значението на тази незадължителна екипировка за велосипед. В даден момент каската може да е единственото нещо, което ще ви предпази при падане, което без защита на главата може да бъде фатално.

Започваме да бягаме или 10 км за 3 месеца

Съвети

Искате ли да започнете да тичате, но само след една минута вече се задъхвате? Ще ви дадем съвети как да започнете да бягате, за да можете да пробягате 10 км за три месеца безопасно и щастливо.

Как да изберете захранващо устройство

Съвети

Добре подбраното захранващо устройство може да бъде нещо повече от практичен резервен източник на енергия за вашия мобилен телефон. Особено ако искате да го вземете на по-дълги пътувания без достъп до електричество. Ще ви кажем какво да търсите при избора на такова. И какви други функции могат да улеснят живота ви по време на път.

Азбука на бягането

Съвети

Каквo e азбука на бягането? И защо трябва да я включите в тренировъчния си план? Катка Балкарова ще ви отговори на тези въпроси.

Как да изберем обувки за катерене

Съвети

Спални чували с пух и тяхната поддръжка

Съвети

Спалните чували с пух са кралската категория спални чували. Това са най-топлите спални чували. Никой пътешественик, планинар или взискателен турист не може да си представи нощувка през зимата без тях.

Как да бягаме според пулса

Съвети

Искате ли да отслабнете или, напротив, да разширите издръжливостта си? Бягането според пулса решава и двете цели.

Възстановяване след физическо натоварване

Съвети

Толкова често се пренебрегва, а е толкова важна. Тя е в основата на отличните резултати на спортистите, но също така влияе на техните неуспехи и провали. Ако се пренебрегва в дългосрочен план, това може да доведе до дългосрочно или хронично заболяване. За какво говорим? Възстановяване. Защо е толкова важно? Как да регенерираме правилно и какво да използваме за това?

Как да се грижим за постелка(дюшек)

Съвети

Постелката е неразделна част от оборудването на всеки любител на природата. Но знаете ли как да се грижите правилно за нея? Ние знаем!

Как да се грижим за палатката

Съвети

Всяка покупка на палатка изисква инвестиция на време, търпение и пари. Имайки предвид това е ясно, че това не е продукт за еднократна употреба. Някои съвети за това как да се грижите правилно за палатката можете да намерите в следващата статия.

Какво е ски алпинизъм?

Съвети

През последните години ски алпинизмът е много популярен. Знаете ли, че преди да изберете екипировката си, трябва да сте наясно с коя от ски алпийските дисциплини ще се занимавате?