Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Индивидуални предложения за облекло и екипировка за колективи

Купувате за колектив? Търсите дрехи и екипировка за дейности открито в по-големи количества? За Вас са важни индивидуалната оферта и бързината на доставка? Ние сме на ваше разположение. В 4camping.bg ще намерите най-богата селекция от туристически дрехи и екипировка за вашия клуб, училище или фирма. Ние ще изготвим индивидуална оферта за вас според Вашите желания, независимо дали търсите конкретен продукт, по-голямо количество или определен цвят и материал.

 

За кого е предназначена тази оферта?

Независимо дали сте професионален клуб, аматьорски спортен отбор, училище, фирма или просто се нуждаете от по-голямо количество екипировка, ние ще се погрижим за вас!

ЗА КЛУБОВЕ

Член ли сте на спортен клуб, отбор или група по хоби? Търсите екипировка и дрехи за тренировки, мачове или развлекателни дейности?

Споделете идеята си с нас  и ние ще ви изготвим индивидуална оферта.

ЗА УЧИЛИЩА

Предлагаме възможност за закупуване на спортна екипировка и облекло за училищния персонал и учениците, както и за техните семейства.

ЗА ФИРМИ

Търсите спортно облекло или екипировка за вашата фирма, бизнес организация или офис, за вашите маркетингови кампании? Или като подарък за служители и бизнес партньори? Нуждаете се от облекло и екипировка за спортни и промоционални събития или за програми за стумулиране и за възнаграждение? Искате да облечете и оборудвате служителите си включително членовете на техните семейства? 

Не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще изготвим оферта, съобразена с вашите нужди и възможности.

 

Други услуги

Може да разгледате и тествате мостри от предлаганите продукти, които е възможно да ви изпратим след уговорка. При интерес ще осигурим лого или надпис върху необходимите продукти. При запитване от ваша страна ще изготвим и индивидуална ценова оферта.

 

Липсва ви нещо от нашите предложения?

Търсите асортимент, който не предлагаме? Имате ли нужда от съвет? Не се колебайте да се свържете с нас. Ще изготвим индивидуална оферта точно според вашите желания!

Свържете се с нас

 

Електронна поща: porachki@4camping.bg