Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Coleman

Coleman е водещ световен производител на къмпинг оборудване и оборудване за открито включително палатки, фенери, печки и спални чували.

Марката Coleman възниква в самото начало на миналия век, когато през 1901 г. Уилям К. Коулман изработва първите няколко броя преносими петромаксови лампи. Той раздава лампите на фермерите в района с уговорката, че те могат да ги платят едва след като ги изпробват и само ако са доволни от тях без забележки.

Всички фермери заплатили. Това поставя основите за бъдещото изключително качество на всички продукти, носещи логото на Coleman.

През 1942 г. Coleman доставя 5000 готварски печки на американската армия. Тези печки, работещи с керосин са използвани успешно в битките на американската армия в Северна Африка. Днес Coleman произвежда висококачествено оборудване за дейности на открито, използвайки най-новите технологии. Богатият над стогодишен опит и наследено изключително качество са за тях ангажимент и в същото време гаранция за 100% удовлетвореност на клиентите.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 11