Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Открийте новостите и бестселърите на Salomon! 👟

За нас

 

Онлайн магазин 4camping.bg

Онлайн магазинът 4camping.bg е един от най-големите магазини за продажба на къмпинг и туристическо оборудване в България. Разполагаме с най-голямата складова наличност и най-комплексното оборудване на българския пазар, включващо повече от 250 марки. Членовете на нашия екип са опитни и ентусиазирани туристи. С удоволствие ще споделим опита си с вас, за да ви помогнем да направите най-добрия избор.

Освен на българския пазар, 4camping участва и на чешкия, словашкия, румънския и украинския пазар. Нашите клиенти могат да купуват от опитен и надежден търговец на оборудване за къмпинг и туризъм на открито в региона.

4camping в чужбина

Като първи в Чешката република

От стартирането на нашия онлайн магазин www.4camping.cz през 2012 г. нашата цел и мисия е да предоставяме на клиентите си най-голямо и високо ниво на обслужване при избора на продукти. В допълнение към онлайн магазина имаме още 10 собствени магазина в Чешката република.

Освен това всяка година организираме най-голямото изложение на палатки и туристическо оборудване в Централна Европа, на което се представят различни продукти от над 220 производители.

Компанията ForCamping се готви да завладее и хърватския пазар.

Други планове

 

Фирмен профил

Ние сме млада, динамично развиваща се компания, която се фокусира върху продажбата на продукти за дейности на открито, туризъм и къмпинг. От създаването на ForCamping през 2012 г. нашата цел и мисия е да предоставяме на клиентите си възможно най-доброто обслужване и удобство при избора и закупуването на ново оборудване. 

 

 

 

Можете да поръчате стоки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и стоките може да ги вземете на място

 

 

 

6 причини защо да пазарувате в 4camping

 

   

Безплатна доставка - Безплатна доставка при покупки на стойност над 99лв

 

 

 

Предложение на най голям aсортимет na туристическо оборудване - Изберете от нашето широко разнообразие на стоки. В момента продаваме оборудване от 310 производители.

 

 

 

100% оригинални продукти -стоките закупуваме директно от официалните производители и дистрибутори. Благодарение на този факт няма да купите фалшиви стоки от нас. 

 

 

 

Може да сe консултирате по телефона и онлайн - Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-доброто оборудване според вашите изисквания.

 

 

Всичко в наличие на склад - Доставяме поръчките експресно. Времето за доставка е средно 3,5 дни.
 

 

Нашите клиенти ни препоръчват - В рецензиите хората оценяват най-вече надеждността, безпроблемното разглеждане на жалби и отзивчивостта към клиентите.