Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

За нас

Кои сме ние?

Ние сме най-големият търговец на дребно за туристическо оборудване, оборудване за дейности на открито и къмпинг в Чешката република. Предлагаме най-широката гама оборудване на пазара - от достъпни марки до такива от висок клас.

От създаването на компанията през 2012 г. нашата цел и мисия е да осигурим на клиентите си максимално добро обслужване и комфорт при избора и покупката на оборудване за дейности на  открито. 

С какво се занимаваме?

В допълнение към електронния магазин 4camping имаме 19 собствени магазина в големите градове в Чешката република, Словакия и Унгария.

През годините от нашето съществуване  сме продали милиони палатки, спални чували, каравани и друго оборудване. При нас работят 140 души и оперираме в 7 държави - Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Хърватия и Украйна. Спечелили сме многобройни награди за нашия про-клиентски подход.

                                                                                                                                                Основи

Първокласно клиентско обслужване

Обученият ни персонал не само ще ви помогне да изберете подходящото оборудване, но и ще ви посъветва за правилната му употреба и поддръжка. 

Богата гама от продукти

В нашия асортимент ще откриете най-широката гама от оборудване на повече от 350 марки. Всичко е налично и на склад директно при нас. 

Подход, ориентиран към клиентите

Имате проблем с поръчката си? Получили сте нещо различно иле нещо липсва? Моля, свържете се с нашия Център за обслужване на клиенти, който  с удоволствие ще ви помогне при всеки проблем.  

                                                                                          История

 1. 2012

  Началото на 4camping

  Основите на електронния магазин 4camping бяха поставени с търговското изложение за аутдор в Прага, което днес е най-голямото по рода си събитие за аутдор в Централна Европа. Голямата група ентусиасти е част от екипа на 4camping и днес, и се разрасна за да включи още аутдор ентусиасти от всички краища на света. Изложението беше само сезонно мероприятие, така че всички ние търсехме начин да запазим този страхотен екип заедно. Намерихме го, като създадохме електронния магазин 4camping.

 2. 2016

  Начало на разрастването

  През 2016 г. навлязохме на пазара в Словакия. Клиентите там проявиха огромен  интерес към аутдор стоките, така че,  решихме да разширим дейността си и в други държави през следващите години. През 2019 г. навлязохме на пазара в Унгария и Румъния. Поради успеха ни в чужбина, от 2021 г. предлагаме нашето аутдор оборудване  в Украйна, а  от година по-късно - в Хърватия и България.  

  2019.jpg

 3. 2017

  2022Web1804.jpg

  Задълбочаване на връзките с доставчиците + вътрешно обучение 

  Доброто сътрудничество с доставчиците е от решаващо значение за нас. Използваме техни материали и продукти в нашите курсове за обучение, така че можем да ви посъветваме при избора ви и да ви помогнем ефективно при всеки проблем. Работим в тясно сътрудничество и с любими марки като Fjallraven, Primus или дори Icebreaker и получаваме цялата информация за новостите на пазара и технологичните иновации. Можете да бъдете сигурни, че продуктите, закупени от 4camping, са само оригинални директно от доставчиците. 
   

 4. 2021

  Пожар в склада  на изложението

  През юли 2021 г. опустошителен пожар прекратява изложението преждевременно. Тогава на изложението  в Прага всички наши стоки и оборудване изгоряха. В 4camping изгубихме почти всичко, но ни останаха решителността и ентусиазмът за работа. Целият екип се стегна и благодарение на това успяхме да спасим компанията.

 5. 2022

   Навлизане на пазара в България

   През 2021 г. решихме да предлагаме туристическо оборудване и в България. Благодарение на нашите колеги от България успяхме да стартираме 4camping.bg през март 2022 г.

   Разбира се, консултациите и клиентският център  са нещо естествено, което непрекъснато се опитваме да ускоряваме и подобряваме. 

 6. 2023

  Нови цели и предизвикателства

  Непрекъснато работим, за да направим обслужването на клиентите си възможно най-добро, и се опитваме да съкратим времето за доставка, доколкото е възможно. Определихме и нова дългосрочна цел, която е да се превърнем в устойчив електронен магазин, отговорен участник на пазара и пример за подражание за другите - нашите клиенти, партньори и конкуренти. 

Споделяйте вашите приключения