Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Pinguin

Pinguin - производител на палатки, спални чували, раници и дрехи е един от най-старите чешки производители за дейности на открито и къмпинг оборудване. Намира се в Чехия, в Наход.

Историята на марката датира от 1989 г, когато на чешкия пазар се появяват първите продукти с нейния етикет. В самото начало това беше много успешна програма за пух, включваща спални чували и пухени якета. По-късно компанията започва като един от първите чешки производители с разработка на леки двустенни палатки за туризъм и алпинизъм. Няколко години по-късно продуктовата гама на Pinguin се разраства значително. Pinguin е проспериращ производител.

Благодарение на постоянно високото си качество и богатата гама от палатки, която включва няколко класа и нива на употреба, вариращи от палатки, предназначени за екстремно натоварване при високопланински експедиции, до палатки за семеен къмпинг, тя стана изключително популярна. Най-големите семейни палатки разполагат с капацитет до 10 човека. 

Спалните чували Pinguin предназначени както за ежедневни дейности на открито, така и за екстремна употреба, те имат изградена много добра пазарна позиция. Марката Pinguin става все по-популярна и чрез постоянно развиващата се и разширяваща се гама от мембранно и softshell облекло. В настоящем компанията оценява, като много успешен ход факта, че преди известно време, когато избираше функционален материал, заложи на японската мембрана Gela nots, която благодарение на своето качество и високи технически параметри е в основата на производствената програма на марката за непромокаемо и дишащо облекло. 

 

Покажи повече

Výprodej
Намерени продукти: 169

Продукти