Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

4camping е водещ електронен магазин за къмпинг оборудване. Всяка година организираме изложението Výstavu stanů- уникално събитие за изложение и продажби с най-голямата гама от палатки, спални чували и постелки. Продали сме стотици хиляди палатки и спални чували и пренасяме дългогодишния си опит в областта на екипировката за дейности на открито директно в производството на продукти. Нашата цел е да предлагаме качествено къмпинг и оборудване за дейности на открито, което да отговаря на нуждите и очакванията на нашите клиенти.

От първите проекти до самото производство работим с експерти, внимателно подбрани доставчици и аутдорови ентусиасти , за да осигурим възможно най-високо качество на материалите и да спазим най-високите стандарти. С широкото си продуктово портфолио ние знаем какво искат нашите клиенти и адаптираме собствените си продукти така, че да са подходящи както за начинаещи, така и за по-взискателни потребители.


лекция за производството и технологиите на продукти 4camping в Техническия университет в Либерец

 

Защо произвеждаме собствени продукти?

  1. Въз основа на дългогодишен опит и обратна връзка с клиентите ние знаем от какво наистина се нуждаят и какво търсят нашите клиенти.
  2. Предлагаме по-ниски цени благодарение на по-кратката верига за доставки.
  3. Гарантираме наличност през целия сезон - разполагаме с постоянна складова наличност.
  4. Гарантираме качество и обслужване на клиентите от първа ръка директно от 4camping.
  5. Гордеем се с ексклузивността, етичното производство и опазването на околната среда - намаляваме оборота на продуктите, свеждаме до минимум опаковките и разхода на гориво по време на път.

 

На пазара има безброй марки, които предлагат продукти за вашите приключения на открито. Сред този богат избор обаче има някои марки, които се отличават. Zulu  е една от тях

Марката Zulu е специализирана в производството на  палатки, спални чували, постелки, къмпинг оборудване и други продукти, които са проектирани с акцент върху качеството, функционалността и достъпността за клиентите. Вдъхновени от успешни и доказани модели на пазара, които нашите дизайнери са успели да подобрят и адаптират към нуждите на съвременните приключенци.

Едно от най-големите предимства на тази марка от 4camping е чудесното съотношение цена/качество. Благодарение на собственото производство и оптимизацията на веригата за доставки, марката Zulu е в състояние да предложи качествени и надеждни продукти на достъпна цена. Това е от съществено значение за клиентите, които търсят оборудване с висока издръжливост на добра цена.

Продукт: раница Zulu Sandstone

 

Warg е марка, разработена от нашия екип от дизайнери на 4camping, които са едновременно взискателни пътешественици и любители на природата. Те се нуждаят само от най-доброто по време на приключенията си по света, знаят какво искат и затова са създали продуктите Warg специално за техните експедиции на дълги разстояния, планински преходи и зимни преходи.

Warg е синоним на качество и превъзходство. Ние произвеждаме първокласни продукти от най-добрите материали, които са внимателно подбрани и тествани от нашия екип и екипа ни от сътрудници. Всички продукти на Warg са проектирани така, че да отговарят на изискванията дори на най-взискателните потребители. 

Освен качеството, за нас е важна и достъпността. Искаме тези продукти да са достъпни за всеки. Ето защо цените на нашите продукти са ненадминати и достъпни за широката общественост. Ние не се стремим към най-евтиния продукт, а към първокласен продукт на достъпна цена.


Продукт: палатка Midi

 

MOOA  е нещо повече от марка за дрехи. Знаем, че жените по света заслужават облекло, които отразяват техния начин на живот и дейности и уважават тяхната индивидуалност и самочувствие. Ето защо нашите дизайнери си поставят за цел да създадат марка, която отхвърля стереотипите и възприетите идеи.

Всеки продукт е преминал през строги тестове, за да се гарантира не само стилен външен вид, но най-вече комфорт и функционалност по време на различни дейности. Облеклото MOOA просто ви карат да се чувствате добре, без да правят компромис с комфорта.

Независимо дали избирате да носите нашите модели по време на джогинг, катерене, туризъм, бягане или просто на открито, с облеклото MOOA можете да се съсредоточите върху това, което е важно за вас.


Продукти: клин MOOA Amaria, сутиен MOOA Bina, клин MOOA Lesa

 

Как се създават нашите продуктите ?

 

Идеи и дизайн от нашия опитен екип

Оборудването за вашето приключение започва там, където то често завършва - в дивата природа, на планинските върхове или в дълбоките гори. Нашите дизайнери са не само лидери в своята област, но и туристи с практически познания за технологиите, материалите и продуктите. Техните идеи често се основават не само на нуждите на клиентите, но имат и добавена стойност в практическите познания.

След това в офиса се създават скици, планове и технически проекти. Търсят се подходящите производители и надеждни и етични фабрики.

Научноизследователска и развойна дейност

Следващата стъпка е реализирането на идеята. Дизайнерите  на 4camping и избраните производители работят интензивно заедно, за да намерят идеалното решение и технология. Въз основа на техническата документация фабриките създават образци за тестване. Тяхната функционалност и производителност се тестват при различни условия - не само в лаборатория, но и на терен.

Материали

За окончателния дизайн се избират подходящите материали и цветове. При спалните чували това може да бъде външният материал, подплатата или може би практичен елемент върху покривалото. При палатките това са материалите за външното покритие , подът мрежата против комари или вътрешните джобове.


избор на материали и цветове

 

Изработка на прототипи

Създават се прототипи на продукти в съответствие с окончателния дизайн и избраните материали. Тези прототипи се използват за тестване на дизайна, комфорта, издръжливостта и други параметри и показатели. Тази част от процеса на разработване включва и изчисляване на цената за клиента.

Тестване и оптимизация

Прототипите се подлагат на допълнителни тестове, включително в реални полеви условия. Обратната връзка, получена от тестващите и експертите, се използва за доизкусуряване на последните детайли, отстраняване на частични недостатъци, извършване на незначителни подобрения и оптимизиране на работата.


Продукт: тестване на  раницата Zulu Sandstone на остров Мадейра


Производство и преработка

След приключване на фазата на прототипа и одобряване на дизайна процесът преминава към масово производство. Материалите се обработват в съответствие с фиксирани спецификации. Отделните части на продукта се ушиват и сглобяват. Дизайнерите са в ежедневен контакт с производителите по време на цялото производство. Винаги търсим най-добрия партньор за производство, първо в Чешката република, а след това и по целия свят.

Контрол на качеството

Всеки продукт се проверява и тества внимателно на два етапа - при производителя и в нашата компания. Сътрудничим си с институти за изпитване и университети. Извършват се тестове за устойчивост на вода, вятър, температурни промени и други атмосферни условия.


първи прототипи и контрол на  палатки Warg


Опаковане и дистрибуция

Готовите продукти са опаковани и готови за дистрибуция и чакат да пристигнат в нашия склад. В същото време правим снимки, създаваме текстове за продуктови карти и конкретизираме параметри, така че клиентът да знае всичко, което трябва да знае за продукта. Изпращаме някои продукти за тестване на независими тестери, които използват готовите продукти дълго време по време на пътуванията си сред природата и предават опита си с продукта под формата на тестове на нашия уебсайт.

  Продукт :снегоходки Snowind и тестване в терена.

Обратна връзка и иновации

Държим много на обратната връзка.Всички ваши впечатления отиват директно при нашия екип дизайнери. Приемаме ги много сериозно и те са най-важните данни за по-нататъшното развитие на продукта и иновациите. Дизайнерите могат да правят актуализации и подобрения въз основа на тази обратна връзка.


Продукт: котки Warg Iceman при тестване в планината

 

 

Полезни връзки

 

Автор: Екипът на 4camping

Източник: архив 4camping

GOTS - Global Organic Textile Standard

Марки

Ако искате да закупите дрехи предимно от органични влакна, препоръчваме ви да се спрете на продукти с етикет GOTS.

Responsible Down Standard (RDS)

Марки

Искате ли да закупите продукти от пух и се интересувате от хуманното отношение към животните във ферми за гъски или патици? В такъв случай изберете продукти с етикет Responsible Down Standard.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Избираме за вас

Туристическа раница Zulu Summit 45l

240,00 лв. (49.59 %) 120,99 лв.

Сравни

Самонадуваема постелка Warg Radon Mummy 5

176,00 лв. (43.76 %) 98,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 500

400,00 лв. (36.25 %) 254,99 лв.

Сравни

Туристическа палатка Warg Midi 2

560,00 лв. (34.29 %) 367,99 лв.

Сравни

240,00 лв. (11.67 %) 211,99 лв.

Сравни

Спален чувал Warg Microlite 1200

200,00 лв. (47.01 %) 105,99 лв.

Сравни

Щеки за скандинавско ходене Warg Nordic Carbon Fastlock

128,00 лв. (50.01 %) 63,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 900

600,00 лв. (43.34 %) 339,99 лв.

Сравни