Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Най-нови

Съвети

Какво да опаковате за рафтинг

Съвети

Как да опаковате  за рафтинг ? Какво да вземете със себе си и какво да оставите вкъщи? Вдъхновете се от нашата днешна статия.

Как да изберем обувки за бягане според терена

Съвети

Как да изберем обувки за бягане за лек и тежък терен? Кои обувки ще ви подхождат на горските пътеки, но и на планинските пътеки, днес, въз основа на опита си, споделя Марсел Фронко. 

Как да изберем облекло за туризъм

Съвети

Независимо дали сте на поход, спортувате на закрито, бягате, катерите се или просто се разхождате, винаги трябва да сте добре облечени. Ако искате да се обличате наистина ефективно, трябва да спазвате правилното наслояване на дрехите. Ние сме тук със статия, която обяснява как да го направите!

Как да изберем детски спален чувал

Съвети

Дойде ли най-накрая моментът, в който децата ви са достатъчно големи, за да ги изведете сред природата? Някъде, където искате да се върнете, и бихте искали да останете там с тях, дори за една нощ.

Сравняване на продукти

Тест : Трекинг щеки Warg Compact Carbon

Сравняване на продукти

Тест: Надуваема постелка Warg Gustav Warmthal

Сравняване на продукти


Надуваемата постелка Warg Gustav Warmthal е с ниско тегло и компактни размери. Благодарение на микрофибърната изолация Warmthal тя ще ви предпази от студ при ниски температури. Колко трудни бяха тестовете и как се представи тази постелка в теста на списанието Světa outdooru ( Светът на открито)?

Тест: Надуваема постелка Zulu Moonlight Mummy

Сравняване на продукти

Тествахме постелка, която ще достави удоволствие от къмпингуването на всички зиморничеви и обичащи удобството туристи.

Спален чувал Zulu Ultralight 1400 / 185 см

Сравняване на продукти

В днешната статия от популярният раздел Сравняване на продукти ще разгледаме трисезонния спален чувал Zulu Ultralight, с който определено няма да ви е студено.