Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Vango

Оборудването за дейности на открито на шотландската марка Vango разчита на дългогодишен опит в бранша. От 1966 г. Vango е специализирана в разработката на палатки и оборудване за широк спектър от ентусиасти за дейности на открито. Независимо дали търсите оборудване за спокойна почивка на къмпинг, лек туризъм или туристическо колоездене, със сигурност ще намерите какво да изберете от асортимента на марката. Всички ентусиасти за дейности на открито, любители на планинарството и други приключенци, които обичат екстремните условия, ще намерят нещо за себе си във Vangо. От къмпинг до планинските върхове, Vango превръща всеки сантиметър от пространството в природата в място, където можете да се забавлявате, да се отпуснете или да се предпазите от природните стихии.

AMG Group обединява семейство от надеждни марки, посветени на удоволствието на дейности на открито. Ние притежаваме Vango, Force Ten (F10), Black's of Greenock, Lichfield и Mitco. Тя е дистрибутор в Обединеното кралство на марките Rossignol, Trangia и Wayfayrer.

Корените им датират от годината 1847 г. Томас Блек открива, че някои твърди материи могат да се използват добре за направата на палатки, а с популяризирането на дейностите на открито палатките се превръщат в основна икона на начина на живот на открито. Днес те произвеждат повече от 2000 продукта и продават в 50 държави.

Те проправят пътя на надуваемите палатки и сенници за каравани, утвърждавайки AirBeam® като лидер на пазара на палатки и сенници за автомобили. Те се стремят да продължат да създават страхотни продукти, да изграждат силни партньорства и винаги да търсят следващата възможност във всички области на бизнеса си.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 117

Продукти

61,56 лв. (25.29 %) 45,99 лв.

Сравни

1 219,99 лв.

Сравни

163,75 лв. (30.39 %) 113,99 лв.

Сравни

312,98 лв. (45.69 %) 169,99 лв.

Сравни

123,20 лв. (44 %) 68,99 лв.

Сравни