Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

ПРАВИЛА ЗА ПОДРЕЖДАНЕ НА ОФЕРТИТЕ ЗА СТОКИ

ForCamping s.r.o., ЕИК №: 24295825, със седалище на адрес Veselská 699, Letňany, 199 00 Прага 9, вписано в Търговския регистър, регистрирано в Градския съд в Прага под № C 194007, представлявано от Ярослав Скалка, управляващ директор,

при продажба на стоки чрез онлайн магазина https://www.4camping.bg (наричан по-долу "Уебсайтът").

Ако отидете в раздела "подреждане " на нашия уебсайт, трябва да знаете, че използваме следните правила, за да показваме артикулите според предпочитаните от вас критерии за избор.

1.ПОДРЕЖДАНЕ НА РАЗДЕЛА "НАЙ-ПОПУЛЯРНИ" 

1.1 В този раздел обикновено се показват най-добре оценените продукти от нашите клиенти. Това обаче не е единственият критерий, който кара само най-добре оценените от нашите клиенти продукти да бъдат на първите позиции. При класирането на продуктите в тази категория се вземат предвид и други критерии, които могат да повлияят на подредбата на продуктите, показвани от по-сложни алгоритми. Конкретните критерии, които влияят върху класирането на продуктите в категорията "Най-популярни", са

1.1.1.  брой продадени артикули;
1.1.2.  наличността и количеството на стоката в нашия склад;
 1.1.3.   цената на продукта (по правило много скъпите продукти няма да бъдат на първите позиции, тъй като те не са толкова разглеждани  и популярни сред нашите клиенти);
1.1.4.  дали продуктът е в акция;
 1.1.5.  категория на продукта;
1.1.6.  партньорства с определени производители; 
1.1.7.  коефициента на преобразуване на продукта.

2.ПОДРЕЖДАНЕ НА РАЗДЕЛА  "НАЙ-ПРОДАВАНИ" 

2.1.В този раздел се показват най-продаваните продукти в избраната категория без ограничение във времето. Продуктите се подреждат по такъв начин, че най-продаваните продукти се подреждат преди по-малко продаваните.

3.ПОДРЕЖДАНЕ  НА РАЗДЕЛА "НАЙ-ЛЕКИТЕ"

3.1. В този раздел се показват най-леките продукти в избраната категория. Продуктите се подреждат по тегло във възходящ ред, в случай на съвпадение на случаен принцип.

4.ПОДРЕЖДАНЕ  СПОРЕД  ЦЕНА

4.1.  Най-скъпата

Стоките се показват въз основа на текущата продажна цена, като стоките с най-висока продажна цена са подредени преди стоките с най-ниска цена. След това стоките с еднаква продажна цена се подреждат по времето на въвеждането им в каталога. По-късно вмъкнатите продукти се сортират преди по-рано вмъкнатите продукти.

4.2.  Най-евтината

Стоките се показват въз основа на текущата продажна цена, като стоките с най-ниска цена се изписват преди стоките с по-висока цена. След това стоките с еднаква продажна цена се сортират според времето на въвеждане в каталога. По-късно вмъкнатите продукти се сортират преди по-рано вмъкнатите продукти. 

4.3. Най-висока отстъпка

Стоките се показват въз основа на текущата сума на отстъпката, като стоките с най-голяма отстъпка се подреждат пред стоките с по-малка отстъпка. След това стоките с еднаква отстъпка се сортират според времето, когато са били въведени в каталога. По-късно вмъкнатите продукти се сортират преди по-рано вмъкнатите продукти.

Настоящите правила за подреждане  на оферти за стоки са валидни от 06.01.2023 г.