Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Съвети

Как да изберем детски спален чувал

Съвети

Дойде ли най-накрая моментът, в който децата ви са достатъчно големи, за да ги изведете сред природата? Някъде, където искате да се върнете, и бихте искали да останете там с тях, дори за една нощ.

Как да се грижим за кожени обувки

Съвети

Кожените обувки издържат много дълго време, просто изискват повече поддръжка, за разлика от текстилните обувки. Импрегнация? Восък? Четка? Имаме няколко съвета и трикове за вас.

Как да изберем палатка

Съвети

Палатката ще бъде ваш спътник в продължение на няколко години, така че при избора подхождайте с максимална отговорност. С нашето ръководство това ще бъде много лесно

Как да изберем подходящия нож в 10 стъпки

Съвети

Когато приключите с четенето на следващите 1200 думи, ще можете да изберете подходящия нож за вашите нужди.

Как да изберем правилната раница?

Съвети

Два принципа са основополагащи - принципът на умереността и принципът на комфорта. Купувайте само такава раница, която е толкова голяма, лека или качествена, колкото ви е необходима. И преди всичко, пробвайте, за да се уверите, че ви пасва.

Как да изберем постелка според параметрите?

Съвети

Става въпрос за специфични точки с различна степен на важност, които могат да варират според типа потребител. Параметрите не могат да бъдат подценявани ,след изборa на тип постелки, е важно да изберете правилната , която да ви подхожда идеално.

Как да изберем постелка според конструкцията?

Съвети

Всеки правилен избор трябва да започне с избора на вида постелка. Тези видове са свързани със структурите и принципите, на които се основават.

Как да изберем спален чувал за жена

Съвети

Ах тези, ранни сутрешни часове, когато студът навлиза в спалния чувал от краката ти чак до горе. Вслушайте се в нашите съвети за избора на подходящ спален чувал и получете няколко поуки как да се преборите със студа.

Как да изберем обувки за туризъм

Съвети

Или как да изберете обувки за преходи. Идеално подбраните туристически обувки = основата за успех и добро усещане от експедицията. За да не сбъркате като много специалисти с градски платненки или дори джапанки, прочетете как да изберете правилните обувки.

Как да изберем постелка? Основни насоки

Съвети

Обичате природата и обичате да спите сред нея? А имате ли на какво? Ръководството за избор на подходяща постелка е тук!

Байкпакинг от А до Я

Съвети

Велосипедният туризъм е новата тенденция в пътуването с велосипед. Как да опаковате багажа си за такова велопътешествие, как да изберете чанта и как да планирате маршрута си? Всичко това можете да научите в днешната статия за колоезденето.

Как да изберем подходящ форселт

Съвети

Тази статия е за всички, които мислят да си купят форселт, но на пазара има огромен избор от такива. За да сме сигурни, че няма да се изгубите и ще успеете да се ориентирате, ще ви помогнем.