Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Съвети

Памучните палатки - ретро или хитът на съвременния къмпинг?

Съвети

Ретро палатка тип "покрив" - това е, което идва на ум на всеки, когато чуе термина памучна палатка. Тази статия ще ви убеди, че съвременните памучни палатки отдавна са нещо друго.

Как да изберем спален чувал?

Съвети

С пух или от кухи влакна? Летни или трисезонни ? Тип “ Мумия’’ или правоъгълен? Нека поговорим за това как да изберем правилния спален чувал.

Как да изберем надуваема постелка

Съвети

Напоследък надуваемите постелки, т.нар. шалтета също преживяват голямо възраждане. Много от нас си спомнят за тях от детството си като част от семейния комплект за почивка. Затова решихме да проучим тези матраци.

Какво да опаковате за рафтинг

Съвети

Как да опаковате за рафтинг ? Какво да вземете със себе си и какво да оставите вкъщи? Вдъхновете се от нашата днешна статия.

Туристическа раница и какво да опаковате в нея

Съвети

Трудно се справяте със списъка с нещата, които трябва да опаковате за пътуване на открито? Вдъхновете се от нашата статия.

Как да изберем обувки за бягане според терена

Съвети

Как да изберем обувки за бягане за лек и тежък терен? Кои обувки ще ви подхождат на горските пътеки, но и на планинските пътеки, днес, въз основа на опита си, споделя Марсел Фронко. 

Ски алпинизъм и безопасност в планината

Съвети

Основата за безопасни ски турове и придвижване в планината е планирането. Нека заедно да разгледаме няколко важни момента, които не бива да подценявате преди вашето скиалпийско приключение в снежните планини.

Как да изберем туристически панталон

Съвети

Избирате панталони за туризъм и не знаете какви материали, кройка и други характеристики да изберете? Какво трябва да могат да правят и върху какво точно трябва да се съсредоточите при избора? Ще ви дадем съвети в следващата част от поредицата "Как да изберем".

Как да изберете слаклайн?

Съвети

Изкушавате се да опитате слаклайн? Искате да си купите слаклайн и сте изненадани от огромния избор на пазара? В следващата статия ще се опитаме да го го представим малко по-ясно.

Как да изберем облекло за туризъм

Съвети

Независимо дали сте на поход, спортувате на закрито, бягате, катерите се или просто се разхождате, винаги трябва да сте добре облечени. Ако искате да се обличате наистина ефективно, трябва да спазвате правилното наслояване на дрехите. Ние сме тук със статия, която обяснява как да го направите!

Как да изберем щеки за туризъм

Съвети

Нуждаете се от помощ при избора на правилните туристически щеки и не знаете към кого да се обърнете? Нашата статия е тук, за да направи този сложен избор възможно най-лесен.

Как да изберем яке за студено време

Съвети

Как да изберем яке за зимата или за хладното есенно време? Ще намерите отговора в нашата статия.