Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Материали за тропико при палатки Outwell

Датската марка Outwell си сътрудничи в разработването на материали за тропико(външен горен слой) на семейните си палатки. В палатките им се използват полиестерни и поликотонни материали

Със сигурност изобщо не е необходимо да ви представяме датската компания Outwell. Тази компания е с репутация на доставчик на най -удобните семейни палатки, налични на нашия пазар и за нас е чест, че тази марка е нашият “водещ кораб” в нашия eshop. 

Марката Outwell си сътрудничи при разработването и производството на материали за своите семейни палатки. По този начин използваните материали отговарят на високите изисквания на марката за дизайн и най-вече за възможно най-добра функционалност Външното горно покритие на палатката (тропико)е изработено от 100%полиестерни влакна, устойчиви на UV лъчи, подходящи за тежки условия, или полипамук (смес от памук и полиестер) за максимална дишаемост и комфорт при различни температури на открито.

Полиестерните покритие на палатката имат PU покритие, осигуряващо необходимата водоустойчивост . Фино тъканaто покритие на палатката е изработено от поликотон, има водоотблъскващо покритие , но позволява преминаването на водни пари, за да се предотврати кондензацията на повърхността.

Външното горно покритие на семейните палатки Outwell е изработено от следните материали:

Outtex 3000 Select

Outtex 3000 Select е издръжлив полиестер, подходящ за периодично къмпингуване. . Оборудвана е с полиуретаново покритие с воден стълб от 3000 mm. Този материал може да бъде открит при навеси и парти палатки от колекцията Utility Tents,например при палатките Day Shelter M nebo L.

Outtex 3000 Silver Pro

Outtex 3000 Silver Pro е полиестер с PU покритие с воден стълб от 3000 мм. От вътрешната страна той е покрит със слой сребро, който отразява вътрешната топлина и по този начин поддържа топлинен комфорт вътре в палатката.

Outtex 3000 Peak

Outtex 3000 Peak е най-издръжливият материал от серията Outtex 3000. Той осигурява баланс между тегло и издръжливост и отговаря на изискванията за редовнo къмпингуване. Полиуретановото покритие с воден стълб от 3000 мм е нещо естествено.

Outtex 4000 Select

Outtex 4000 Select е издръжлив полиестер, подходящ за редовно къмпингуване. . Оборудван е с полиуретаново покритие с воден стълб от 4000 mm. този материал се използва за производството на тропик палатки от колекциите Select , Air и Privilege. Можете да го намерите например на палатките Cedarville 3A , Reddick 5A , Chatham 6A , Dayton 4 или Willwood 6.

Outtex 6000 Pro

Outtex 6000 Pro е изключително здрав и издръжлив полиестер, създаден за по-луксозни колекции на палатките Outwell. Този материал с PU покритие и воден стълб от 6000 мм е подходящ за целогодишно къмпингуване . С външното горно покритие на палатките от материал Outtex 6000 Pro, може да се похвалят надуваемите палатки от колекцията Smart Air (например Mayville 6SA или Belleville 5SA ) и палатки с прътови конструкции от колекцията Premium , както и палатки от Birdland 5P , Nevada 4P или Montana 6P .

Outtex Airtech

Outtex Airtech е изработен от поликотон , т.е. смес от памук и полиестер. Това е дишащ материал с водоотблъскващо покритие. Плътно тъканите влакна предотвратяват проникването на вода и благодарение на комбинацията от естествен и изкуствен материал, не позволяват на водните пари да се утаяват в палатката. Този дишащ материал може да се намери в най-високата гама надуваеми палатки Imperial Air по-конкретно при палатките Rock Lake 3ATC  и   Rock Lake 5ATC.     

Център за тестване на палатки Outwell :

Семейни палатки Outwell

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии

Happy Merino

Материали и технологии