Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Серия палатки Outwell Imperial Air Collection

Колекцията Outwell Imperial Air за 2021 г. е най-добрата комбинация от отлични характеристики - добре разработени технически характеристики, изключителен дизайн и качествен материал - Outtex® Airtech, който е изработен от полипамук (полипамук = плат, изработен от полиестер и памук в различни пропорции). Резултатът е ексклузивен продукт с функционални и дизайнерски детайли, който осигурява отлично къмпинг изживяване, повече комфорт и стил. Тази колекция включва общо 4 палатки.

Структурата е изградена от предварително оформени тръби от надеждната и здрава въздушна система Rigid Air Technology в готически стил, което позволява на палатките да се отличават с пълна височина. Големите затъмнени прозорци със завеси с цип и таваните с бели тонове осигуряват достатъчно светлина. Палатките от тази колекция предлагат също широки входове с мрежи против комари, под във всяка стая, просторни спални Ambassador bedrooms и напълно регулируема вентилация в задната част на палатката.

Входната врата към спалнята е оборудвана с магнитна система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и особено тихо, така че да не пречите на другите. Тази магнитна система се намира и на някои палатки на входа на коридора. Ще оцените и системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели. 

Иновативността и вниманието към важните детайли са видими във всички направления. Отвор за опъване на удължителния кабел, затъмнени спални, панти с цип, система Wind Brace, Aerodynamic Storm Protection 10 в предната и задната част или система от 3 различни вида колчета са само част от нещата. Всички палатки от колекцията Imperial Air включват и надуваема помпа. 

От тази колекция  през 2021 предлагаме палатките : Mountain Lake 5ATC, Hayward Lake 5ATC, Hayward Lake 6ATC, Wood Lake 7ATC

 

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Fairtrade

Марки

Изберете дрехи със сертификат Fairtrade и подкрепете справедливата търговия!