Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Серия палатки Outwell Select Collection

Колекцията палатки  Outwell Select 2021 предлага широка гама от модели и размери. Тази колекция от семейни палатки съчетава иновативен дизайн, голямо пространство  и лесен достъп. Колекцията включва общо 8 палатки , в които всеки може да намери това което търси .

В тази колекция са включени палатки с конструкция, изработена от Duratec Flex System - гъвкава смес от фибростъкло. Тази конструкция се отличава с ниско тегло, лесна манипулация и компактни размери в сгънато състояние. Тропикото на палатката е изработено от иновативния материал Outtex 4000 Select, който осигурява защита от неблагоприятни атмосферни условия, подлепени шевове и защита от UV лъчи. Широките затъмнени прозорци със завеси и светлият покрив осигуряват достатъчно дневна светлина. В зоната на спалнята тропикото е с тъмен цвят за по-добър сън.

За да се чувствате комфортно по време на сън, просторните затъмнени спални на Premier Bedrooms са ново оборудвани с магнитна система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и, най-важното, тихо, така че да не пречите на другите. Ще оцените и системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели. 

 Палатките имат широк панорамен вход с мрежа против комари, която е полезна, ако искате да проветрявате ефективно и да се предпазите от досадните насекоми. Напълно регулируемият вентилационен отвор в задната част на палатката също допринася за перфектната циркулация на въздуха. Другите характеристики на палатката включват възможност за вкарване на удължител, залепени ципове, система за стабилизиране OWS за ветровито време, пришит покрив и други екстри. 

Колекцията за 2021 г. включва моделите : Oakwood 3, Oakwood 5Springwood 4Springwood 5Greenwood 5Greenwood 6Norwood 6Winwood 8

 

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Fairtrade

Марки

Изберете дрехи със сертификат Fairtrade и подкрепете справедливата търговия!