Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Серия палатки Outwell Select Collection

Колекцията палатки  Outwell Select 2021 предлага широка гама от модели и размери. Тази колекция от семейни палатки съчетава иновативен дизайн, голямо пространство  и лесен достъп. Колекцията включва общо 8 палатки , в които всеки може да намери това което търси .

В тази колекция са включени палатки с конструкция, изработена от Duratec Flex System - гъвкава смес от фибростъкло. Тази конструкция се отличава с ниско тегло, лесна манипулация и компактни размери в сгънато състояние. Тропикото на палатката е изработено от иновативния материал Outtex 4000 Select, който осигурява защита от неблагоприятни атмосферни условия, подлепени шевове и защита от UV лъчи. Широките затъмнени прозорци със завеси и светлият покрив осигуряват достатъчно дневна светлина. В зоната на спалнята тропикото е с тъмен цвят за по-добър сън.

За да се чувствате комфортно по време на сън, просторните затъмнени спални на Premier Bedrooms са ново оборудвани с магнитна система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и, най-важното, тихо, така че да не пречите на другите. Ще оцените и системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели. 

 Палатките имат широк панорамен вход с мрежа против комари, която е полезна, ако искате да проветрявате ефективно и да се предпазите от досадните насекоми. Напълно регулируемият вентилационен отвор в задната част на палатката също допринася за перфектната циркулация на въздуха. Другите характеристики на палатката включват възможност за вкарване на удължител, залепени ципове, система за стабилизиране OWS за ветровито време, пришит покрив и други екстри. 

Колекцията за 2021 г. включва моделите : Oakwood 3, Oakwood 5Springwood 4Springwood 5Greenwood 5Greenwood 6Norwood 6Winwood 8

 

Bluesign APPROVED

Марки

Bluesign PRODUCT

Марки

История на марката Hanwag

Марки

От малка работилница в Германия до върховете на планините по целия свят. Марката Hanwag празнува 100 години. Прочетете за тяхната история и за плановете на марката за бъдещето.