Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Серия палатки Outwell Prime Air Collection

Голямо, просторно пространство, ефективната вентилация и лесен достъп са ключови характеристики на богатата гама палатки Prime Air Collection на Outwell която включва 12 универсални модела, подходящи за всякакъв размер групи - от двойки до големи семейства или семейства с приятели. Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана въздушна система осигуряват пълна конструкция на палатката.

За допълнително удобство и неограничен достъп широките входни отвори ви карат да се чувствате като на веранда. Усещането за свобода на открито в помещението е безценно. Новост за 2020 г. е магнитната система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и, най-важното, безшумно, така че да не пречите на другите, когато излизате. Друга новост за 2020 г. е системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели. Мрежата против комари може да служи само и като входна врата - без насекоми, само свеж въздух.

Иновативността и вниманието към важните детайли са видими във всички направления. Отвор за опъване на удължител, затъмнени спални, джобен органайзер, система от 3 различни вида колчета  са само част от тях . Освен това във всички палатки от колекцията Prime Air е включена надуваема помпа.

Колекцията Outwell Prime Air предлага няколко  нови функции за 2021 г. Тези нови характеристики включват нов цвят, затъмняване на тропикото  над вътрешната палатка за по-добър сън, вентилация на завесите в спалните и напълно регулируем вентилационен отвор в задната част на палатката.

За 2021 г. предлагаме следните палатки: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PAAvondale 5PAOakdale 5PABirchdale 6PA, Hartsdale 6PAPinedale 6PAKnightdale 8PASundale 7PA

 

 

Bluesign APPROVED

Марки

Bluesign PRODUCT

Марки

История на марката Hanwag

Марки

От малка работилница в Германия до върховете на планините по целия свят. Марката Hanwag празнува 100 години. Прочетете за тяхната история и за плановете на марката за бъдещето.