Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Серия палатки Outwell Premium Collection

Колекцията Outwell Premium 2020 предлага широка гама от модели и размери. Тази колекция от семейни палатки съчетава иновативен дизайн, голямо пространство и лесен достъп. Колекцията включва общо 6 палатки , от които всеки може да намери това което търси. 

В тази колекция са включени палатки с различни конструктивни решения - някои палатки предлагат твърда стоманена рамка, други - смес от гъвкави стъклени влакна Duratec Flex System, а трети комбинират и двете решения заедно. Тропикотото на палатката е изработено от иновативния материал Outtex 6000 Pro, който освен стилен дизайн и перфектно качество предлага и ненадмината защита от атмосферни влияния.

Комфортът по време на сън е гарантиран от просторните, затъмнени спални Ambassador Master Bedrooms, които са оборудвани с новата магнитна система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и особено тихо, така че да не безпокоите другите. Друга новост за 2020 г. е системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели

Палатките имат широк вход с мрежа против комари, която е полезна, ако искате да проветрявате ефективно и да се предпазите от досадните насекоми. Ще оцените височината за стоене, затъмнената вътрешна част за по-добра почивка по всяко време на деня, възможността за използване на удължител, системата за стабилизиране при ветровито време, водоустойчиво  тропико  и други функции. 

В колекцията палатки Outwell Premium има няколко иновации .Тези новости  включват затъмнени тропико над вътрешната палатка за по-добър сън, вентилация на завесите в спалните и напълно регулируем вентилационен отвор в задната част на палатката.

Колекцията за  2021г. съдържа моделите : Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5P, Colorado 6PEMontana 6PE, Vermont 7PE

 

 

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Fairtrade

Марки

Изберете дрехи със сертификат Fairtrade и подкрепете справедливата търговия!