Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Как да запазите ръцете си топли

Скованите пръсти са често срещано явление - в града това не ви притеснява толкова, но ако не успеете да закрепите рейката на палатката преди снежна буря, си просите неприятности. Един от основните инструменти за справяне със схванатите пръсти са ръкавиците.


Съдържание

 

Избор на ръкавици

Когато избирате ръкавици за студа, търсете ръкавици с един пръст. Макар че ръкавиците с пръсти са по-елегантни и практични, те не могат да се конкурират с ръкавиците, които карат ръцете ви да се чувстват като в отоплена стая.

Днес много популярна е и комбинацията от ръкавици с капак, благодарение на която можете лесно да пишете SMS си и да не се чувствате като астронавт, който ремонтира топлинния щит на ISS.

   

 

Няколко трика за преодоляване на студа

Няма значение дали чакате трамвай, закрепявате  сноуборда си пред красиво поле с пухкав сняг или забивате последното колче на палатката преди нощта под заснежен връх, искате да ви е топло по всяко време.

>>> ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ <<<

 

Когато ръкавиците не са достатъчни

Когато обикновените ръкавици вече не са достатъчни, не ви остава нищо друго, освен да посегнете към електрически отопляем модел или помощник под формата на химически нагревател. Химическите приспособления се предлагат от марки като  Yate или N-Rit.

   

 

Как да запазите краката си топли

Когато пръстите на краката ви изстинат, е трудно да ги възстановите. Ентусиастите на пешеходния туризъм знаят как се отразява пренебрегването на восъчните пръсти (накратко: синьо-черните пръсти).

>>> ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ <<<

 

Малко гимнастика

Минималистите трябва да се задоволят със силно извиване на ръцете в раменете. Целта е чрез центробежната сила да се достави възможно най-много кръв до върховете на пръстите. След като успеете да направите това до степен, в която пръстите ви изтръпват, просто поддържайте притока на кръв, като ги стискате редовно.

 

Полезни връзки

 

Източник: pixabay.com

Как да изберем правилния размер спортен сутиен

Съвети

Как да изберем спортен сутиен, за да си осигурим максимален комфорт? В тази статия ще ви посъветваме за правилния избор на размер и перфектното прилягане на сутиена.

Как да изберем челник

Съвети

Не сте сигурни как да изберете правилния челник? Трябва да се ориентирате колко лумена има, обхват и други параметри на челника? Ще ви посъветваме как да го направите.

Как да перете и да се грижите за раницата

Съвети

Раницата е супер помощник. При пътувания тя ще улесни работата ви, а при други качествената раница е дори необходимост. Ако сте си направили труда да я изберете внимателно, вероятно очаквате тя да ви служи перфектно дълги години. Знаете ли как да се грижите за нея?

Избираме за вас

Ръкавици за колоездене R2 Ribbon 2.0

40,24 лв. (20.5 %) 31,99 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Giro Tessa II Gel

61,21 лв. (23.23 %) 46,99 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Progress SOLARIA MITTS

24,11 лв. (21.24 %) 18,99 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Craft PRO Nano

68,55 лв. (22.7 %) 52,99 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Craft Rouleur

71,00 лв. (25.37 %) 52,99 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Progress SOLAR MITTS

24,11 лв. (21.24 %) 18,99 лв.

Сравни

Детски ски ръкавици Axon 896

55,00 лв. (10 %) 49,50 лв.

Сравни

Ръкавици за колоездене Axon 507

42,00 лв. (10 %) 37,80 лв.

Сравни