Как да готвим сред природата - рецепти

Съдържание |
Увод
Кристиан Вадовски от екипа на Rabbit Chef вече ни даде няколко полезни съвета в предишната статия, как да готвим сред природата. В нея ще научите какво да не забравите вкъщи и с кое да внимавате, когато готвите сред природата. Днес той споделя с вас няколко любими рецепти, които и вие можете да опитате!
Лучени кръгчета с кашкавал и яйца
За да приготвите лучените кръгчета, ще ви са необходими:
- яйца
- кашкавал
- лук
- олио
Счупете яйцата, разбийте ги с вилица и настържете кашкавала в разбитите яйца. Нарежете лука на кръгчета и ги запържете в малко олио.

Оставете кръгчетата да се пържат за малко, след което ги напълнете с яйцата и ги запържете от двете страни до златисто. (На снимките се използва hobo котлон.)


Дип от заквасена сметана
За дипа ще са ви необходими:
- заквасена сметана
- майонеза
- чесън
- сол
- черен пипер
- сушен див чесън

Можете да коригирате съставките според собственото си въображение и вкус. Начинаещите готвачи могат да се насладят само на яйцата и дипа, а по-напредналите могат да допълнят ястието с печени пилешки хапки.
За автора |
Пикантни пилешки хапки
За хапките ще са ви необходими:
- пилешки гърди
- подправки за пиле
- сусам
- тиквени семки
- олио
Нарежете пилешките гърди на ивици и ги мариновайте в подправки за пилешко месо с малко олио. Маринованото месо поръсете със сусам, тиквени семки и го запържете. (На снимките се използва газов котлон.)



Вашата собствена креативност също е важна, когато готвите на открито, така че не се страхувайте да експериментирате.
Добър апетит!

-
Къмпинг мебели -
Туристически съдове -
Челници и фенери -
Хигиена, охрана и първа помощ -
Чай и кафе -
Сушено месо -
Инстантна храна
Полезни линкове
Автор: Кристиан Вадовски, Rabbit Chef's
Източници: архив на автора, Rabbit Chef's
Запалки
Туристически съдове
Къмпинг котлони
Туристически котлони
Пълнители и бутилки
Аксесоари за котлони
Термоси и бутилки
Ножове и мултитулове
Прибори за къмпинг



















