ForCamping s.r.o.

Потребителска секция

Влез

Количка

Вашата кошница е празна. Нуждаете се от помощ при избора? Разгледайте нашите съвети или ни пишете.

Безплатна доставка

119,00 лв.

Знаете ли, че предлагаме безплатна доставка при поръчка над 119,00 лв.?

Как да готвим сред природата - рецепти

Кристиан Вадовски е член на екип от готвачи, които се стремят да вдъхновят останалите да готвят сред природата. В днешната статия ви представя три лесни рецепти, които можете да приготвите и вие по време на излет.


Съдържание

Увод

Кристиан Вадовски от екипа на Rabbit Chef вече ни даде няколко полезни съвета в предишната статия, как да готвим сред природата. В нея ще научите какво да не забравите вкъщи и с кое да внимавате, когато готвите сред природата. Днес той споделя с вас няколко любими рецепти, които и вие можете да опитате!

Лучени кръгчета с кашкавал и яйца

За да приготвите лучените кръгчета, ще ви са необходими: 

  • яйца
  • кашкавал
  • лук
  • олио

Счупете яйцата, разбийте ги с вилица и настържете кашкавала в разбитите яйца. Нарежете лука на кръгчета и ги запържете в малко олио.

Оставете кръгчетата да се пържат за малко, след което ги напълнете с яйцата и ги запържете от двете страни до златисто. (На снимките се използва hobo котлон.)

Дип от заквасена сметана

За дипа ще са ви необходими:

  • заквасена сметана
  • майонеза
  • чесън
  • сол
  • черен пипер
  • сушен див чесън

Можете да коригирате съставките според собственото си въображение и вкус. Начинаещите готвачи могат да се насладят само на яйцата и дипа, а по-напредналите могат да допълнят ястието с печени пилешки хапки.

 

За автора

o autora_1.jpg

Кристиан Вадовски

Кристиан прекарва по-голямата част от свободното си време в природата, тества риболовно оборудване (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) и се занимава с готвене (Rabbit Chef's). От 11 години работи в банка и живее в непосредствена близост до Бакони и Балатон в Унгария. Научил се да лови риба още като дете и започнал да готви на открито именно благодарение на риболовните излети.

Пикантни пилешки хапки

За хапките ще са ви необходими:

  • пилешки гърди
  • подправки за пиле
  • сусам
  • тиквени семки
  • олио

Нарежете пилешките гърди на ивици и ги мариновайте в подправки за пилешко месо с малко олио. Маринованото месо поръсете със сусам, тиквени семки и го запържете. (На снимките се използва газов котлон.)

Вашата собствена креативност също е важна, когато готвите на открито, така че не се страхувайте да експериментирате. 

Добър апетит!

Полезни линкове

Автор: Кристиан Вадовски, Rabbit Chef's

Източници: архив на автора, Rabbit Chef's

Статии на подобна тема

Как да изберем термос за зимата

Как да изберем термос за зимата
През зимата няма нищо по-хубаво от това да изпиете навън горещ чай или кафе, които наистина издържат горещи. Само че всеки термос се държи малко по различен начин и не винаги целта е напитката да остане гореща чак до вечерта. В тази статия ще разгледаме петте основни фактора, които влияят на задържането на топлината. Ще ви покажем как да изберете термос точно според това дали искате напитката да остане гореща възможно най-дълго или пък само приятно топла по време на кратко пътуване.

Как да изберем челник

Как да изберем челник
Не сте сигурни как да изберете правилния челник? Трябва да се ориентирате колко лумена има, обхват и други параметри на челника? Ще ви посъветваме как да го направите.