Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Warg Stark 650 Ladies

Пухен спален чувал

Отстъпка: -45 % Разпродажба Безплатна доставка

Скъсената версия на пухения спален чувал Warg Stark 650 е с патешки пух с надстандартен пълнеж от 750 Cuin. Страхотен партньор за трисезонен туризъм, къмпинг и колоездене.

Изберете вариант
Налични Кога ще получа стоката?
Първоначална цена 504,00 лв.
Отстъпка, изчислена от най-ниската цена 30 дни преди акцията
275,99 лв.
Отстъпка: 228,01 лв. -45 %
 • 100% оригинални продукти
 • Безплатна доставка за поръчки на стойност над  145 лв.
 • Нашите клиенти ни препоръчват

Информация за продукта

Warg е марка, разработена от екипът на 4camping, които са едновременно взискателни пътешественици и любители на природата. Те се нуждаят само от най-доброто по време на приключенията си по света, знаят какво искат и затова са създали продуктите Warg специално за техните експедиции на дълги разстояния, планински преходи и зимни преходи.

Warg е синоним на качество и  превъзходство. Ние произвеждаме първокласни продукти от най-добрите материали, които са внимателно подбрани и тествани от нашия екип и екипа ни от сътрудници. Всички продукти на Warg са проектирани така, че да отговарят на изискванията дори на най-взискателните потребители. 

Освен качеството, за нас е важна и достъпността. Искаме тези продукти да са достъпни за всеки. Ето защо нашите продукти са на ненадмината цена и са достъпни за широката общественост. Ние не се стремим към най-евтиния продукт, а към първокласен продукт на достъпна цена.

Повече за марката

Скъсеният вариант на пухения спален чувал Warg Stark 650 е предназначен за лица с ръст до 175 см. Спалният чувал е пълен качествен патешки пух със съотношение 90/10 (90% фин и 10% груб). Той е с надстандартен пълнеж 750 Cuin и по този начин гарантира повече топлина  при малък обем. 

Горният материал на спалния чувал е изработен от ултралек 20D найлон,а ripstop обработката осигурява достатъчна здравина. За максимален комфорт конструкцията при краката е анатомично оформена (footbox) и осигурява по-добра топлина от класическата кройка. Спалният чувал е с удобно скроена качулка и яка с пристягане около врата. 

Ще ви хареса мрежестият джоб за мобилни телефони, тапи за уши или други дребни предмети. Страхотен партньор за туризъм, къмпинг и колоездене през пролетно-есенния период.

Основни характеристики на спалния чувал Warg Stark 650 Ladies:

 • трисезонен пухен спален чувал
 • скъсена версия за лица с ръст до 175 см
 • висока издръжливост.
 • изолация: патешки пух с пълнеж 750 Cuin
 • тегло на пълнежа: 650 г
 • отлична компактност
 • ниско тегло
 • външен материал и подплата от материя с ripstop покритие
 • анатомично оформена конструкция при краката (footbox)
 • яка с връзка за пристягане около врата
 • YKK двупосочни ципове
 • вътрешен джоб за дребни предмети
 • с включен компресионен калъф

Материали на спалния чувал:

 • вътрешен: 20D найлон
 • външен: 20D Nylon Ripstop
 • пълнеж: Патешки пух 90/10 със 750 Cuin

Как да изберем правилния спален чувал?

Параметри

Производител Warg
Продуктова линия Stark
Цип

Най-често спалните чували са със страничен цип (L/R), среден цип, диагонален или при спалните чували тип одеяло "L" цип. В туристическите спални чували ципът включва защита срещу проникване на студ (платка). Ако искате да свържете спални чували, ще ви трябва един с ляв цип (L), а другият с десен (R).

Ляв / Десен
Предназначение
Дамски
Тегло
1100 г
Вътрешен материал
Найлон
Външен материал
Найлон Ripstop
Изолационен пълнеж
Патешки пух
Комфортна температура (диапазон)

Долната температурна граница, при която ползвателят на спалния чувал в отпусната позиция на тялото, напр. в легнало положение, е в топлинно равновесие и не чувства студ. Това е най-ниската температура, при която повечето потребители се чувстват комфортно при идеални условия. Посочените температури не отчитат всички възможни вариации в условията на употреба и индивидуалните реакции и следователно трябва да се разглеждат само като ръководство, което изисква персонална адаптация за практическа употреба.

-5 °C až -1 °C
Размер на опаковката
37 x 21 см
Комфортна температура

Долната температурна граница, при която потребителят в отпусната позиция на тялото, напр. в легнало положение, е в топлинно равновесие и не чувства студ. Това е най-ниската температура, при която повечето потребители се чувстват комфортно при идеални условия. Посочените температури не отчитат всички възможни вариации в условията на употреба и индивидуалните реакции и следователно трябва да се разглеждат само като ръководство, което изисква лична адаптация за практическа употреба.

-5 °C
Пределна температура

Долната граница, при която потребителят, адаптиращ се към местните условия и в случай на лежане в свито положение на тялото, може да спи, без да бъде събуден от студа. Изолацията на спалния чувал се променя в зависимост от условията на използване (вятър, позиция и облекло на потребителя, изолация на основата, възможна влага в спалния чувал и др.), а също и възприятието за студ е индивидуално (влияние на аклиматизацията, физическо и психическо състояние, храна и др.). Пределната температура не отчита всички възможни вариации в условията на употреба и индивидуалните реакции и следователно трябва да се разглежда само като ръководство, което изисква лична адаптация за практическа употреба.

-11 °C
Екстремна температура

Долната теоретична температурна граница, над която съществува риск от увреждане на здравето поради хипотермия, в екстремни случаи смърт. Изолацията на спалния чувал се променя в зависимост от условията на използване (вятър, позиция и облекло на потребителя, изолация на основата, възможна влага в спалния чувал и др.), а също и възприятието за студ е индивидуално (влияние на аклиматизацията , физическо и психическо състояние, храна и др.). Пределните температури не отчитат всички възможни вариации в условията на употреба и индивидуалните реакции и следователно трябва да се разглеждат само като ръководство, което изисква лична адаптация за практическа употреба.

-30 °C
Кройка

Спалните чували тип одеяло са по-подходящи за ненатоварващи дейности за всички, които обичат пространството около себе си, тъй като могат лесно да се разкопчаят до одеяло. При туристическите спални чували най-често се използва така наречената форма на мумия, която много по-добре копира тялото, като по този начин прави изолационния пълнеж по-ефективен и намалява опакования обем и тегло на спалния чувал.

мумия
Вид изолационна плънка

Синтетичните пълнежи от кухи влакна или микрофибър работят на подобен принцип и се опитват да задържат възможно най-много въздух в структурата си, като по този начин изолират по-добре. Основното им предимство е универсалната употреба и по-ниската цена. Естественият пълнеж от пух е най-ефективният топлоизолатор досега, който предлага по-ниско тегло и по-добра  компресируемост за сметка на по-висока цена. Още в статията Как да изберем спален чувал?

пух
Височина на тялото (до)
175 см
Тегло на пълнителя
650 гр/м2
Loft

Това е цялостната гъвкавост и разширяемост на пуха, способността да заема определен обем, т.е. колко е пухкав. Колкото по-голям е обемът (loft), толкова повече въздух и следователно по-добра изолация.

750 cuin
Съотношение на пуха
90/10
Ширина в краката
45 см
Ширина в раменете
80 см
Дължина на спалния чувал

Спалните чували се произвеждат в няколко дължини и е важно да разберете навреме дали дадения размер в името е дължината на спалния чувал или препоръчителната височина на фигурата. Би трябвало да изберете спален чувал с 20-30 см по-дълъг от височината на фигурата. Най-добре е да го пробвате: легнете по гръб в спалния чувал и го закопчайте. Когато седнете, качулката на спалния чувал не трябва да пада от главата ви, но в същото време не трябва да опъва.

200 см
Цвят
син
Цвят според производителя blue
Гаранционен срок 2 години
Код на продукта
Бар код:

Подобни

Пухен спален чувал Warg Stark 650

504,00 лв. (45.24 %) 275,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Pinguin Lava 350 195 cm

373,00 лв. (25.2 %) 278,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Husky Dinis

370,16 лв. (24.36 %) 279,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 500

400,00 лв. (36.25 %) 254,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 500 Long

416,00 лв. (38.7 %) 254,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 500 Ladies

400,00 лв. (36.25 %) 254,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 900

600,00 лв. (43.34 %) 339,99 лв.

Сравни

Пухен спален чувал Warg Stark 900 Ladies

600,00 лв. (43.34 %) 339,99 лв.

Сравни

Сравнете с подобни продукти