Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

ПРАВИЛА ЗА ОБРАБОТКА НА РЕЦЕНЗИЯ

ПРАВИЛА ЗА ОБРАБОТКА НА РЕЦЕНЗИЯ

 ForCamping s.r.o., ЕИК: 24295825,  със седалище на адрес Veselská 699, Letňany, 199 00 Прага 9, вписано в Търговския регистър, регистрирано в  Градския съд в Прага под № C 194007, представлявано от Ярослав Скалка, управляващ директор,

за продажба на стоки чрез онлайн магазина

 https://www.4camping.bg

 

Рецензиите, които публикуваме, идват само  от клиенти, които действително са закупили разглежданите продукти в нашия електронен магазин. За тази цел нашите клиенти могат да получат връзка за оценка  след извършване на покупка в нашия електронен магазин, която могат да използват, за да добавят рецензия за закупените продукти.

 

Как мога да дам оценка на закупен от мен продукт?

 

Можете да получавате имейли с връзка за вмъкване на рецензия на продукти по следните начини, като можете да изберете тези опции в края на поръчката си:

  1. Всеки път, когато поръчате продукт от нашия електронен магазин, може да ви изпратим имейл с възможност да напишете отзив за продукта на нашия уебсайт. Тази опция ще имате и в потребителския си профил за закупения продукт. 
  2. Освен ако не сте съгласни да получавате имейл с линк за публикуване на рецензия чрез Heureka.cz. Можете да изразите несъгласието си по време на процеса на поръчване, непосредствено преди изпращането на поръчката.

 

Как се гарантира, че рецензиите на продукти не са фалшиви?

 

Само клиенти, които са закупили продукти на  https://www.4camping.bg, могат да оставят отзиви за тези продукти. Правим това чрез Heureka.cz, на когото се препраща информацията за закупения продукт (поръчка), вашето име и фамилия и имейл. Това означава, че технически е възможно да въвеждате отзиви за продукти само за действително закупени стоки.

 

Как определяме кои рецензии са най-важни?

За да идентифицираме и приоритизираме най-подходящите отзиви, анализираме всички отзиви въз основа на различни характеристики, като например брой звезди, дължина на текста на отзива и актуалност. Даваме предимство на отзивите с попълнен текст на отзива на клиента и прегледи в горната част на дисплея за отзиви, докато прегледите само със звездички се класират в долната част на всички отзиви на клиентите. Предпочитаме също така отзиви на клиенти, които са оценени с четири или повече звезди.

Публикуваме всички отзиви, но си запазваме правото да изтриваме отзиви, съдържащи вулгарен език (те ще бъдат изтрити от нас)
Тези правила за показване на прегледи са валидни от  06.01.2023г.