Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Как да се грижим за палатката

Всяка покупка на палатка изисква инвестиция на време, търпение и пари. Имайки предвид това е ясно, че това не е продукт за еднократна употреба. Някои съвети за това как да се грижите правилно за палатката можете да намерите в следващата статия.


Съдържание

Съхранение и почистване на палатки

След всяко пътуване е важно да проветрявате, подсушавате и почиствате правилно палатката . В идеалния случай разпънете палатката колкото е възможно повече вкъщи на сушилника или навън на въже. Не я поставяйте върху нагревателен уред , защото може да повредите хидроизолацията или самата тъкан. Почиствайте петната само с топла или хладка вода и сапун, а ако са по-сериозно замърсени, можете да се обърнете към професионална фирма.

След като палатката изсъхне, сгънете я и я съхранявайте на сухо и тъмно място.

Поддръжка по време на къмпинг

По време на на палатката или при силна буря може да се окаже, че външния горен слой на палатката - тропико се е повредило или някоя рейка се е счупила. За такива случаи трябва да се имате  "аптечка" за палатка – да имате със себе си лепило за тропика и резервен сегмент (рейка).

Ремонт на палаткa

Ако повредата е твърде голяма, и палатката не може да бъде отремонтирана чрез замяна на рейки или лепене, можете да изпратите палатката на фирмата, от която сте я купили, и тя ще се погрижи за поправката . Ремонтът е за сметка на клиента (дефектите и фабричните повреди се покриват от гаранцията).

Полезни връзки

Източник: coleman.commsrgear.com

Започваме да бягаме или 10 км за 3 месеца

Съвети

Искате ли да започнете да тичате, но само след една минута вече се задъхвате? Ще ви дадем съвети как да започнете да бягате, за да можете да пробягате 10 км за три месеца безопасно и щастливо.

Азбука на бягането

Съвети

Каквo e азбука на бягането? И защо трябва да я включите в тренировъчния си план? Катка Балкарова ще ви отговори на тези въпроси.

Спални чували с пух и тяхната поддръжка

Съвети

Спалните чували с пух са кралската категория спални чували. Това са най-топлите спални чували. Никой пътешественик, планинар или взискателен турист не може да си представи нощувка през зимата без тях.

Избираме за вас

191,00 лв. (21.47 %) 149,99 лв.

Сравни

446,99 лв. (15.44 %) 377,99 лв.

Сравни

1 727,99 лв. (14.99 %) 1 468,99 лв.

Сравни

1 952,00 лв. (10.04 %) 1 755,99 лв.

Сравни