Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Pinguin - Удължена гаранция

Гаранция

Продуктите на PINGUIN се ползват със законова гаранция от 24 месеца (съгласно § 620 от Гражданския кодекс). Гаранционният срок за всеки продукт започва да тече от момента, в който купувачът приеме стоката от продавача (§ 621 от Гражданския кодекс - Закон № 40/1964 Сб., с измененията, наричан по-долу "ГК").

Гаранцията не покрива износване, причинено от нормалната употреба на стоките (член 619 от Гражданския кодекс). Това означава, че продавачът предоставя двугодишна гаранция само за дефекти. Дефектът на продукта не може да се смесва с неговия експлоатационен живот. Не можете да предявите претенции за дефект, който сте причинили по своя вина, например механична повреда.

Удължена гаранция

Тъй като непрекъснато подобряваме качеството на нашите продукти, сега предлагаме услугата "Удължена гаранция" за избрани продукти, обозначени с етикета "Удължена гаранция", за срока, посочен на етикета на конкретния продукт.

Определение за удължена гаранция:

  • Удължената гаранция се състои в удължаване на безплатния сервизен ремонт на определени продукти извън обхвата на законовата гаранция, т.е. 24 месеца.
  • Удължената гаранция е услуга, която осигурява безплатен сервиз, необходим за отстраняване на всички дефекти на продукта, причинени от дефектни материали или изработка, които възникват при нормална употреба, проявяват се и се заявяват през периода на удължената гаранция.
  • Ние предоставяме удължена гаранция за продукти, за които тази удължена гаранция е посочена на уебсайта на производителя (www.pinguin.cz), за срока, посочен на етикета на конкретния продукт.

Прилагане на удължената гаранция

Дефиницията на дефект на стоките, за който може да се прилага Удължената гаранция:

Това е дефект на продукта, ако той е бил използван в съответствие с инструкциите за употреба и по начин, съответстващ на нормалната употреба на продукта.

Удължената гаранция не покрива износване, причинено от нормалната употреба на продукта.

Удължената гаранция не покрива повреди на стоките, причинени от:

  • механична повреда на стоките
  • използване на стоките в условия, които не съответстват на температурата, запрашеността, влажността, химическите и механичните въздействия на средата, която е пряко предвидена от продавача или производителя
  • пренебрегване на грижата за стоките
  • стоките са били повредени поради прекомерно натоварване или използване в противоречие с условията, посочени на етикета на продукта.
  • неквалифицирана намеса или ремонт на стоките извън сервиза на PINGUIN
  • стоки, които са били модифицирани според изискванията на клиента или от клиента, ако дефектът е възникнал в резултат на такава модификация.
  • стоките са били повредени от природни стихии или непреодолима сила.

За да предяви претенции за услугата "Удължена гаранция", купувачът трябва да предостави копие от касовата бележка, съдържаща датата на закупуване на продукта, заедно с претендираните стоки.

Метод за отстраняване на дефекти

Продавачът гарантира на купувача, че ще отстрани дефекта без неоправдано забавяне, но не по-късно от 30 дни след прилагането на удължената гаранция, като ремонтира продукта безплатно.

Няма ограничение за броя на претенциите за отстраняване на дефекти по време на периода на Удължената гаранция. Удължената гаранция не се удължава с периода, през който продуктът е бил в ремонт.

Прехвърляне на гаранция

Възможно е да прехвърлите валидността на Удължената гаранция на трета страна за оставащия период от първоначалната ѝ валидност. Въпреки това копие от касовата бележка, съдържащо датата на закупуване на продукта, трябва да бъде доставено заедно с претендираните стоки.

Прекратяване на удължената гаранция

Удължената гаранция приключва в последния ден от сбора на законната и удължената гаранция.

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта

Husky постелки

Допълнителна информация за продукта