Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Platypus

Всичко започна през 70-те години. Двама авиоинженери, самите те са любители на туризма, имаха желание да спят удобно на студена земя. И това ги доведе до идеята заедно да разработят първата самонадуваща се постелка. Своята разработка я нарекоха Therm-a-Rest, и започващата си компания с името Cascade Designs.

През последните три десетилетия компанията се превърна в голямо семейство от марки, предлагащи много широка гама продукти за дейности на открито и разширяваща се за нови пазари. Тези марки включват: SealLine, производител на водоустойчиви чанти и торби, Platypus, специализиран в системи за хидратация, , Tracks, , производител на трекинг щеки и туристическо оборудване, MSR, новатор в производството на модерно оборудване за дейности на открито. 

Компанията продължава да подобрява съществуващите продукти и да разработва нови продукти. Cascade Designs и е начело в стълбицата на компаниите, занимаващи се с производство за оборудване на дейности на открито. Целта на компанията е да регистрира вашия опит и нужди от дейностите на открито, независимо дали става въпрос за катерене, къмпингуване със семейството, или просто разходки в парка, и по този начин се ангажира да ви предостави точно стоките от които се нуждаете.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 12