Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Isostar

 

Всичко започва в Швейцария в края на 60-те години на миналия век в концерна „Wander Ltd.”, който провежда изследвания в областта на храненето. Изследователят д-р Феликс Кейфър открива, че добавянето на малко количество въглехидрати и сода към водата помага за по-доброто ѝ усвояване от организма. Това откритие е много важно например за спасяването на деца в развиващите се страни, които умират в резултат от недостиг на течности, и по-късно става отправна точка за развитието на марката Isostar.

Първата напитка Isostar, предназначена специално за спортисти, вижда бял свят през 1977 г

От 2003 г. марката Isostar принадлежи на френската група Nutrition & Santé, която е европейски лидер в диетичното и биологичното хранене, но основната част от производството все още се намира в Швейцария. Днес Isostar е абсолютен европейски лидер в областта на спортното хранене. Доброто разпространение на продуктите в супермаркети, дрогерии, спортни магазини и др. ги прави лесно достъпни за широката общественост.

Ефектът на напитките Isostar се тества редовно в изследователски институти в много страни, където този ефект се сравнява основно с обикновена вода (хипотонична течност) и различни сокове (хипертонични напитки). Резултатите ясно показват, че скоростта на усвояване на напитката Isostar в тялото е многократно по-висока, от тази на водата или соковете.

Електролитите от Isostar се усвояват по естествен път от човешкото тяло напълно в съответствие с неговите нужди поради изпотяването, като възстановяването на нивата на кръвната плазма е много по-бързо, отколкото при други течности.

Намерени продукти: 17

Продукти

Спортна бутилка

8,99 лв.

Сравни

9,00 лв. (11.22 %) 7,99 лв.

Сравни

Бутилка

8,99 лв.

Сравни

19,99 лв.

Сравни

Енергийна напитка

17,99 лв.

Сравни

Изотонична напитка

2,99 лв.

Сравни

43,99 лв.

Сравни

Енергийна напитка

21,99 лв.

Сравни

Енергиен гел

4,99 лв.

Сравни

Протеинова напитка

18,99 лв.

Сравни

9,00 лв. (11.22 %) 7,99 лв.

Сравни

Енергийно овощно желе

7,99 лв.

Сравни

2,68 лв. (25.75 %) 1,99 лв.

Сравни

10,99 лв.

Сравни