Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Kод: SHOES10 👟 допълнителна 10% отстъпка на ОБУВКИ и ЧОРАПИ 

Intex

Intex e aзиатски производител на надуваеми играчки, водни играчки и играчки за градина. В своята категория той е несъмнено един от най-големите производители в света. Предлага на своите клиенти действително качествени материали, дизайн и много добра ценова достъпност. Intex предлага богат избор за всеки. В предложенията им ще намерите басейни с много форми, размери и дизайни за деца с всякакви форми и размери.

Басейните Intex с оборудване са предназначени предимно за най-малките деца, а за по-големите има центрове за водни игри, като например пиратски кораб (подходящ за градината). Разбира се, предлагат се матраци, лодки и плавателни съдове.

 

 

Intex е на пазара повече от 40 години. Той е един от световните лидери в проектирането и производството на висококачествени и иновативни продукти за отдих на закрито и на открито. За своето съществуване те имат доволни потребителите в повече от 100 страни, където се продават продукти с тази качествена марка.

Марката Intex има за цел да осигури на потребителите забавление на възможно най-добра цена, като съчетава отлично качество, отлично обслужване и ниски цени.

Много от продуктите на Intex са лицензирани. Лицензирането винаги е гаранция за качество на продукта. Лицензираните продукти се подлагат на специални тестове от притежателите на патента. Intex провежда интензивни тестове на готовите продукти с различни тестови съоръжения. Продуктите на Intex са с популярни герои от детски приказки, като например Мечо Пух или влакчето Томаш.

Водните забавления могат да доведат до наранявания! За да намалите тези рискове, моля, прочетете и спазвайте всички предупреждения и инструкции, посочени на опаковката.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 57

Продукти

34,79 лв. (2.3 %) 33,99 лв.

Сравни

3,97 лв. (24.69 %) 2,99 лв.

Сравни

58,31 лв. (3.98 %) 55,99 лв.

Сравни

4,79 лв. (21.09 %) 3,78 лв.

Сравни