Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Expres menu

Готовите стерилизирани храни Expres menuпроизведени в Чехия са идеални най-вече при пътувания; за почивка на море и планина; на яхти или лодки;за вилата; за семейства с деца и за възрастни хора, а също и като бърза храна за вкъщи (ако например ви дойде неочакван гост и вие искате да го изненадате приятно с топлата си вечеря).  

Не притеснявайте съпругата си, вземете Expres menu ! 

Ястията на Expres menu не е необходимо да се готвят. Не е необходимо да добавяте вода - храната не е дехидратирана. Можете просто да я затоплите в торбичката и да я сервирате веднага. Затоплете я на водна баня или в чайник, но никога в микровълнова фурна (опаковката съдържа алуминий!) - само тази част,която не се допира до самата храна,което е по- бързо и здравословно, или изсипете храната от опаковката и затоплете в тенджера,канче или в тиган.

Храната е опакована в издръжливи бариерни торбички, които могат да се вземат почти навсякъде, като се внимава само за остри предмети, които могат да пробият торбичката.  

Сертифицираният минимален срок на годност на Express Menu е 3 години, когато храната е пакетирана в торбичка. Когато е пакетирана в тарелка има минимален срок на годност 1година. Посочените минимални срокове на годност са валидни, при условие, че се спазват всички изисквания за съхранение ( на тъмно, на сухо, при температура до 30°C). Използваната технология е много подобна на традиционното консервиране, при което храната, опакована в запечатан плик, се стерилизира внимателно с помощта на високо налягане и температура. Минималният срок на годност редовно се проверява от Медицинския институт в Храдец Кралове.

Почти всички съставки, използвани за производството на ястията, са отрегионални чешки производители. Един от доставчиците например е Общинската кланица в град Врхлаби със своя специален безглутенов колбас, който не може да се купи другаде в Чехия.

Всички ястия Expres menu  не съдържат глутен.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 68

Продукти