Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Как да изберете грил за използване на открито

Барбекюто е актуалният хит на свободното време. Цялото семейство участва в приготвянето на храната и се наслаждава на неповторимата атмосфера от аромати и вкусове. Помислете дали да изберете грил на газ или на дървени въглища.

Грилове на дървени въглища 
Те са по-леки, по-компактни и по-евтини. Недостатъкът им е по-трудната манипулация с горивото - дървените въглища. За запалването им са необходими практика и умения, а понякога ще ви помогне и топлинен пистолет. По-добрите грилове имат непрекъснато регулиране на подаването на въздух и съответно- контрол на температурата. Добре е да можете да разположите скарата на различна височина над горещите въглища. Месото, изпечено на скара на дървени въглища, е неповторимо. -> Грилове на дървени въглища

Газови барбекюта
Те са значително по-удобни за работа. Включвате бутилката с пропан- бутан и след това всичко е както у дома на печката. Завъртете пиезоелектрическото копче за управление, за да запалите грила и да регулирате плавно температурата. Газовите грилове се ползват с капак, под който циркулира горещ въздух и месото се изпича по-добре. Термометърът също е полезен, за да можете да проверявате температурата на скарата. Други функции могат да включват странична решетка, допълнителен съд за сосове, накланяща се решетка за постепенно нагряване и повдигната решетка за печене. Обикновено се използват куки за съхранение на грил прибори. Разбира се, големите грилове имат колелца за лесно преместване, а някои имат затворен шкаф под грила, където можете да съхранявате цялото си оборудване за грил. Дизайнът на газовите грилове е наистина разнообразен - от грилове от неръждаема стомана, подходящи за професионални кухни, до дървени в цвета на градинските ви мебели. -> Газови барбекюта

Електрически скари
Подходящи са за малки тераси и балкони в близост до електрически контакт. Загряването на грила отнема повече време и няма разлика между храната, приготвена в кухнята, и тази на този грил.

Аксесоари за грил
Покупката на грила съвсем не е последното нещо, което трябва да направите!  Необходимо е да не забравяте и за клещите за грил, лопатките, допълнителните решетки, водоустойчивите покрития за грил и много други. -> Аксесоари

 

Екипът на 4camping

Как да изберем челник

Съвети

Не сте сигурни как да изберете правилния челник? Трябва да се ориентирате колко лумена има, обхват и други параметри на челника? Ще ви посъветваме как да го направите.

Как да се грижим за кожени обувки

Съвети

Кожените обувки издържат много дълго време, просто изискват повече поддръжка, за разлика от текстилните обувки. Импрегнация? Восък? Четка? Имаме няколко съвета и трикове за вас.

Как да перете и да се грижите за раницата

Съвети

Раницата е супер помощник. При пътувания тя ще улесни работата ви, а при други качествената раница е дори необходимост. Ако сте си направили труда да я изберете внимателно, вероятно очаквате тя да ви служи перфектно дълги години. Знаете ли как да се грижите за нея?

Избираме за вас

640,00 лв. (10 %) 575,99 лв.

Сравни

Скара на дървени въглища CasusGrill Екологична скара

(0.05 %) 20,99 лв.

Сравни

Сгъваема скара Outwell Cazal Portable Compact

113,00 лв. (36.29 %) 71,99 лв.

Сравни

183,00 лв. (38.8 %) 111,99 лв.

Сравни

226,00 лв. (41.6 %) 131,99 лв.

Сравни

Скара за огнище Outwell Cazal Fire Pit M

154,00 лв. (35.07 %) 99,99 лв.

Сравни

260,00 лв. (37.31 %) 162,99 лв.

Сравни

191,00 лв. (41.37 %) 111,99 лв.

Сравни