Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Как да изберем къмпинг мебели?

В нашият електронен магазин можете да намерите различни мебели за къмпинг. На какво да обърнете внимание при избора, ще научите от тази статия.

Можете да избирате както от мебели на много достъпни цени, така и от напълно уникални дизайнерски модели , които няма да засрамят дори вашия апартамент. Предлагат се къмпинг столове, маси, шкафове и кухни от фирмите  OUTWELL, FERRINO, COLEMAN, HUSKY, PINGUIN, VANGO   и  EASY CAMP.

На какво да обърнете внимание, когато избирате мебели за къмпинг? Има редица параметри, които трябва да се вземат предвид, но всеки трябва да прецени значението им в зависимост от собствените си изисквания и възможности.

Променливост

Трудно е да вземете стол, маса за хранене и канапета на почивката.Столовете ви трябва да ви предложат разумен компромис по отношение на всичко. Така че столовете обикновено имат накланящи се облегалки, някои до хоризонтално положение, други само частично. Масите имат прибиращи се или завиващи се крака. Понякога само на 2 височини, а понякога на 3-4 височини. Така че можете да използвате масата за основното хранене (изцяло нагоре), следобед за кафе (по-долу) и вечер в палатката за игра на карти или "Не се сърди човече" (изцяло надолу).

Лесно опаковане и разопаковане

Повечето хора използват мебели за къмпинг само няколко пъти годишно. Но дали след шест месеца ще си спомните как да сглобите мебелите? 

Тегло 

Мебелите за къмпинг се пренасят с автомобила, така че теглото не е най-важното нещо. Почти всичко вече се изработва от алуминий и ако теглото е по-високо, масата ще бъде по-солидна и следователно по-здрава и ще ви служи по-дълго.

Размери

Не забравяйте да се ръководите от размерите на палатката, когато вземате решение, и по-специално да вземете предвид наклона на височината. 

 

Съхранение

Много хора се влюбват в най-удобните столове. Но трябва да проверите колко добре се сгъват и какъв е размерът им след опаковане. Изчислете другото си оборудване и преценете капацитете на автомобила, с който ще пътувате. 

Същото важи и за масите - всички те са сгъваеми, разбира се, но сгъваемостта е относителна. Бихте предпочели тънка, но по-малка , или по-дебела , при която плотът на масата се сгъва наполовина?

 

Удобство

Мебелите за къмпинг са свързани със съответствието. Освен това комфортът и удобството са много субективно усещане и със сигурност нямате възможност да разберете това от снимките. Ето защо препоръчваме, да изпробвате позиционирането на стола и височината на масата.

Още предложения за мебели за къмпинг

 

 

Екипът на 4camping.bg

 

Какво да опаковате за рафтинг

Съвети

Как да опаковате  за рафтинг ? Какво да вземете със себе си и какво да оставите вкъщи? Вдъхновете се от нашата днешна статия.

Как да изберем обувки за бягане според терена

Съвети

Как да изберем обувки за бягане за лек и тежък терен? Кои обувки ще ви подхождат на горските пътеки, но и на планинските пътеки, днес, въз основа на опита си, споделя Марсел Фронко. 

Как да изберем облекло за туризъм

Съвети

Независимо дали сте на поход, спортувате на закрито, бягате, катерите се или просто се разхождате, винаги трябва да сте добре облечени. Ако искате да се обличате наистина ефективно, трябва да спазвате правилното наслояване на дрехите. Ние сме тук със статия, която обяснява как да го направите!

Избираме за вас

174,00 лв. (21.84 %) 135,99 лв.

224,00 лв. (22.28 %) 174,10 лв.

241,00 лв. (19.92 %) 192,99 лв.

29,00 лв. (13.83 %) 24,99 лв.