Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

RDS

Английската абревиатура RDS означава Responsible Down Standard (стандарт за отговорно отношение ). 

RDS е независим, глобален и доброволен стандарт за пух , който поставя силен акцент върху отговорното отношение към животните. Етикетът е собственост на Textile Exchange и е сертифициран от Control Union. Стандартът RDS е разработен в сътрудничество със защитници на животните, експерти от индустрията, марки и търговци на дребно.

Стандартът насърчава най-добрите практики в областта на хуманното отношение към животните. RDS също така съдържа подробни изисквания по въпроси, свързани с качеството на храната и водата, достъпа до заграждения, здравето на животните и хигиената. Сертифицирането предполага контрол на веригата на доставки от фермата до крайния продукт.

Какво са " боси" обувки?

Речник на термините

Обувки Barefoot са  вид обувки, които се фокусират върху комфорта и естественото движение. Проектирани са  така, че да осигуряват максимална свобода на движение на краката ви и мекота на при стъпване.

Cuin-кубичен инч

Речник на термините

Основният параметър за определяне на качеството на пухения пълнеж е големината на запълване (fill power). По принцип колкото по-качествено е перото, толкова по-пухкаво е то и толкова по-голям обем може да притежава..  

YKK

Речник на термините

Функционалните и висококачествени ципове на YKK са известни със своето качество и перфектна изработка. Те са водоустойчиви и надеждни при дългосрочна употреба.