Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

11 години приключения с 4camping

4camping празнува своя 11-и рожден ден! Присъединете се към нас, за да погледнем назад към годините на приключения, които изживяхме заедно.

_SM41286.jpg

Имало едно време 

В самото начало беше Изложението на палатки и група любители на природата и туризма. Тяхната честност, упорита работа и желание да доставят радост на клиентите си доведоха до създаването на 4camping - най-добрият електронен магазин за оборудване за дейности на открито. Желанието да предадат практическия си опит и двама страхотни шефове бяха правилните съставки, от които 4camping се роди през 2012 г. в малък офис в Прага. 
 

За тези 11 години изминахме дълъг път, макар и не винаги по напълно пряк и директен начин. Някои неща се получиха, други - не, но дори в най-трудните моменти никога не сме се отказвали идеалите си. 

Вие, нашите клиенти, винаги сте били основният стимул за нас да подобряваме, усъвършенстваме и рационализираме услугите си. Ето защо не ви забравяме дори на нашите рождени дни. 

Благодарим ви, че ни подкрепяхте в трудни и тежки моменти, че повярвахте в нас и ни подкрепихте. Само благодарение на вас успяхме да постигнем тези успехи през последните 11 години:

 

  • През 2015-2017 г. бяхме сред 10-те най-добри чешки електронни магазина в проучването на Crystal Lupa. През 2020 г. бяхме обявени за най-добрия електронен магазин в Чехия от Heureka в анкетата на ShopRoku, а през последните 4 години сме най-добрият чешки спортен електронен магазин. Също така сме най-добрият унгарски спортен електронен магазин и вторият най-добър словашки електронен магазин.
  • Успяхме да се наложим на европейските пазари с трите си собствени марки - Zulu, Warg и MOOA, които сме замислили, разработили и произвели от нулата въз основа на дългогодишния си опит.
  • До 2023 г.  навлязохме  в 7 европейски държави и сме отворили физически магазини в 4 от тях.
  • От малка фирма се превърнахме в мултикултурна компания, в която работят повече от 150 души, на които помагаме да се развиват професионално.
  • Общо имаме повече от 20 магазина в цяла Европа, включително няколко специализирани магазина - за катерене, ски алпинизъм и ски алпинизъм под наем.
  • Направили сме по-щастливи стотици хиляди нови собственици на палатки, постелки и туристическо оборудване 
  • За да ускорим и съкратим пътя на стоките от нас до вас, обединихме складовете си в един нов модерен централен склад в сърцето на Европа.

1DHaWo1i.jpg

Собствени марки

От 2017 г. пуснахме на пазара 3  собствени  марки - Zulu, Warg и MOOA.

В продължение на 11 години сме в ежедневен контакт с клиентите, като им препоръчваме най-доброто оборудване, съобразено с техните приключения сред природата. За това време сме продали милиони продукти и стотици хиляди палатки, спални чували и постелки. Затова решихме да вложим дългогодишния си опит в собственото си производство.

Причините за това бяха няколко. Основната беше да се задоволи търсенето на продукти, които липсваха на пазара. Освен това искахме да предлагаме стоки с възможно най-доброто съотношение цена/качество, а това не можеше да стане без собствено производство. И накрая, интересувахме се и от рационализиране и съкращаване на производствения процес и търговската верига, а собствените ни марки ни помогнаха да изпълним и двете условия.

 

DdrTNSV.jpg 

От първите проекти до самото производство работим с експерти, внимателно подбрани доставчици и аутдор ентусиасти. Нашата цел е да произвеждаме оборудване, което отговаря на нуждите и очакванията на нашите клиенти. Хиляди доволни клиенти ни убедиха, че знаем какво искат нашите клиенти и какво им липсва на пазара, затова адаптираме собствените си марки както за напълно начинаещи, така и за по-взискателни потребители. В продуктовата гама на Zulu, Warg и MOOA всеки потребител със сигурност може да избере според собствените си предпочитания. 

unnamed.jpg

Полезни връзки

 

Автор: Екип 4camping

Източник: архив 4camping

Удължен период за връщане на стока

Ново

Вече можете да върнете неподходящ подарък благодарение на удължения срок до 15 януари 2024.

Кога е Black Friday?

Ново

"Черният петък" е ежегодна мания за отстъпки за ограничен период от време. Кога можете да очаквате ненадминати цени на екипировка в 4camping.bg през 2022 г.?

Таблица с размери на Leki

Ново

Таблица с размери на ръкавиците Leki.

Избираме за вас

Самонадуваема постелка Regatta Napa 3 Mat

92,00 лв. (49.72 %) 46,26 лв.

Сравни

Самонадуваема постелка Regatta Napa 5 Mat

114,00 лв. (39.48 %) 68,99 лв.

Сравни

Спален чувал Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

240,00 лв. (53.34 %) 111,99 лв.

Сравни

Надуваема постелка Zulu Alex

104,00 лв. (40.39 %) 61,99 лв.

Сравни

Самонадуваема постелка Pinguin Matrix 38 NX

130,00 лв. (27.7 %) 93,99 лв.

Сравни

Семейна палатка Zulu Pavilion 400

640,00 лв. (40 %) 383,99 лв.

Сравни

Самонадуваема постелка Zulu DreamKing 3D Mat Single 7,5

304,00 лв. (47.37 %) 159,99 лв.

Сравни

283,00 лв. (24.03 %) 214,99 лв.

Сравни