Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Warmloft

Regatta Warmloft е синтетична тъкан, която е проектирана да поддържа най -добре ползите и топлинния комфорт, които пухът осигурява на дрехите

 

Как работи WARMLOFT?

Това е ултра лека синтетична тъкан, пълна с въздушни мехурчета, които осигуряват топлина и комфорт през нея.

Какви са предимствата на WARMLOFT?

Продуктът осигурява термоизолация, която също е дишаща, което го прави подходящ за активно облекло. Той е структуриран така, че лесно да се компресира, което е идеално за най-лесното прибиране на продукта. Той е водоустойчив, благодарение на което дрехите могат да осигурят топлоизолация дори когато са мокри. Синтетичните влакна са бързосъхнещи и служат за намаляване на миризмите.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии