Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Thermolite®

Thermolite® е отличен и лек топлоизолационен материал, който се използва като трикотажна материя за зимно топло бельо (гама Direct Alpine T3) или като вътрешен слой на комбинирана материя за защита от студа. Той запазва отличните си свойства дори когато е влажен.

Това са трикотажни платове или Softshell, изработени от кухи влакна Advansa, чиято вътрешна кухина, изпълнена с въздух, увеличава изолационната способност на материала. Продуктите от Термолит(са синтетични влакна) те са удобни и леки, повишават защитата срещу студа, както при нормални условия, така и при мокро, като същевременно позволяват на потребителя свобода на движение.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии