Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Tencel®

Стопроцентовите естествени влакна Tencel® се произвеждат от целулоза - по- специално от смърч- от постоянно обновяваща се растителност - и следователно са напълно разграждащи се. Самият производствен процес е много екологичен.

Tencel има двоен терморегулиращ ефект - охлажда през лятото и затопля през зимата. Поради това е подходящ за използване по всяко време на годината. В същото време той премахва влагата много добре и я запечатва във влакната, а то много по -добре от памука. В допълнение, той има изключителни антибактериални свойства - може да създаде сух микроклимат на повърхността на кожата и по този начин да предотврати образуването на бактерии и следователно и на миризма.

,Tencel® често се използва при производството на одеяла, възглавници и облекло.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.