Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Tencel®

Стопроцентовите естествени влакна Tencel® се произвеждат от целулоза - по- специално от смърч- от постоянно обновяваща се растителност - и следователно са напълно разграждащи се. Самият производствен процес е много екологичен.

Tencel има двоен терморегулиращ ефект - охлажда през лятото и затопля през зимата. Поради това е подходящ за използване по всяко време на годината. В същото време той премахва влагата много добре и я запечатва във влакната, а то много по -добре от памука. В допълнение, той има изключителни антибактериални свойства - може да създаде сух микроклимат на повърхността на кожата и по този начин да предотврати образуването на бактерии и следователно и на миризма.

,Tencel® често се използва при производството на одеяла, възглавници и облекло.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии

Избираме за вас

196,00 лв. (19.9 %) 156,99 лв.

53,00 лв. (22.66 %) 40,99 лв.