Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Tecnostretch

Топъл слой с техничен външен вид

Техническите материали са най-новите тенденции в спортното облекло, което се отнася и за флийса. Гамата Tecnostretch отговаря на изискванията за външен вид и висока еластичност, като същевременно осигурява максимална топлоизолация. Добавеното влакно спандекс придава на материала разтегливост и особена еластичност. Топлоизолационните свойства на полара се запазват през цялото време, тъй като плюшът от обратната страна задържа голямо количество топъл въздух в него. 


Производството изисква опит и майсторство. Материалът трябва да е устойчив на накъсване и разлепване. Дългогодишните разработки и опит са позволили да се постигне идеалната комбинация от плътност на влакната и техника на плетене, за да се получи несравнимо лек, мек, гъвкав и издръжлив материал. Невероятно леките плетива с тегло от 125 г/м2 за "суперлеки" продукти до тегло, достигащо приблизително 250 г/м2, са много важни за днешния пазар. 


Семейството на Tecnostretch включва и други специални покрития, като например керамично покритие, което може да бъде нанесено върху цялата повърхност или само като шарка върху плетивото. След това се проверява устойчивостта на накъсване и набръчкване на 4-5 (най-високата степен е 5). Възможни са и отпечатъци - както цифрови, така и пигментни.

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии

Happy Merino

Материали и технологии