Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Suunto FusedSpeed

FusedSpeed ™ е уникална комбинация от GPS и акселерометър за китката за много по -точна информация за скоростта на бягане. GPS сигналът се филтрира адаптивно в зависимост от ускорението на китката. Това осигурява много по -точни стойности при постоянните скорости и по -бърза реакция на промените в скоростта.

FusedSpeed

Функцията FusedSpeed е най-полезна, когато се нуждаете от много бърза реакция на промените в скоростта по време на тренировка, например при бягане в терен, или по време на интервална тренировка. Ако временно загубите GPS сигнала си, Suunto Spartan Sport Wrist HR може временно да продължи показването на точната скорост благодарение на калибриран с GPS акселерометър.

FusedSpeed2

Съвет:

За да получите най-точна информация с FusedSpeed, просто погледнете накратко часовника си според нуждите. Задържането на часовника пред вас, без да се движите намалява точността.

FusedSpeed се активира автоматично за бягане и подобни видове дейности, като ориентировачно бягане, флорбол или футбол.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.