Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Stop Bacteria

PROLEN Siltex е специално полипропиленово влакно, модифицирано с антибактериална добавка на базата на биогенни сребърни йони, което не вреди на тялото или околната среда. Сребърните йони предотвратяват растежа на бактерии и гъбички , намаляват неприятните миризми и поддържат биологичния баланс на кожата по време на професионални или развлекателни спортни дейности. Тъй като добавката се нанася в масата на влакното а не само върху повърхността му, тя не се пренася от материала в кожата и остава постоянно в материала дори след много пранета.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.