Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Speedlock

Speedlock е първата в света и засега единствената система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd.

 

Изискването на TÜV за товароносимост от 55 кг е значително надвишено. Безопасна резерва, която може да спаси живот. Допълнително регулиране на задържащата сила е възможно по всяко време.

  • бърз и лесен (лесен за разбиране, интуитивен механизъм)
  • дори при студено време (изключително бързо регулиране и закрепване дори в дебели ръкавици, когато е мокро, при заледяване и сняг)

  • Сертификат TÜV-Süd (най-високата сила на задържане на всички външни заключващи системи на пазара за още по-високо ниво на безопасност)

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.