Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Quick Find System

QUICK FIND SYSTEM е много практично решение за подреждане на отделни неща в комплекта за първа помощ на Lifesystems. Системата за бързо намиране ясно категоризира медицинските помощни средства в подходящите категории, които ще бъдат оценени от всеки спасител, но и от начинаещи. Lifesystems аптеките са с цип по целия периметър, което ви позволява да имате максимална видимост над съдържанието и много бърз достъп.

По -големите аптечки имат джобове, определени според съдържанието, например: Основно лечение (пластири, ленти, суха лента, почистващи кърпички, ..), наранявания на ставите (ластичен бинт),кръв (стерилна превръзка, превръзка под налягане, турникет, ...) и други подобни. За по-големи аптечки е възможно да закачите разопакованата аптечка за примка на клон и да я оставите да се разгъне, за да имате достъп до всички джобове. Quick Find System Затова системата за бързо намиране улеснява и ускорява оказването на помощ в случай на спешно лечение.

Характерристика:

  • Категоризирано подреждане
  • Бърз достъп и ориентация
  • Максимален преглед

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии

Избираме за вас

Празен комплект за първа помощ

15,99 лв.

Сравни

(6.92 %) 33,90 лв.

Сравни

39,90 лв.

Сравни

Празен комплект за първа помощ

56,99 лв.

Сравни

Празен комплект за първа помощ

38,90 лв.

Сравни

Спасително одеало

17,00 лв. (17.71 %) 13,99 лв.

Сравни

51,00 лв. (15.71 %) 42,99 лв.

Сравни

Аптечка

29,99 лв.

Сравни