Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

PrimaLoft

В момента влакното Primaloft е един от най - силните синтетични топлоизолационни материали за външна употреба. Загрява ви също толкова добре, колкото и пухът, но има особена разлика в силната водоотблъскваща способност на микрофибрите, благодарение на които, материалът запазва отличните си термоизолационни способности.   

Истинската лекота, свиваемост и способността да възвръщат оригиналната си форма дори след продължително компресиране са други предимства на Primaloft.

                                           primaloft_bg.jpg


Първоначално е разработен за американската армия като заместител на гъши пера. Лесен за поддръжка - може да се пере, изсъхва много бързо. Подходящ е и за хора страдащи от алергии.

Primaloft се произвежда в няколко варианта:

1. Primaloft® One е изработен от микрофибри, които придават на полученoто руло мекота, лекота и водоустойчивост.

2. Primaloft® Sport е съставен от комбинация от два вида микрофибри, по -дебелите осигуряват на полученото руло така наречения комфорт- пухкавост.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии