Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Polyplus + Polyplus Extreme

Polyplus е висококачествен термоизолационен пълнеж от кухи влакна с голямо ниво на т. нар. „loft“-пухкавост . Пълнежът с технология Polyplus може да се справи дори с висока влажност на въздуха и затова масово се използва във висококачествените спални чували. Подобната на пуха мекота и гладкост на материала се постига благодарение на влакната, изработени от силиконизиран 100% полиестер. Спалните чували с този пълнеж се поддържат много лесно и бързо изсъхват. Друго предимство на пълнежа с технология е отличната му памет, която бързо възвръща първоначалния обем на спалния чувал. Тип на влакната - кухо влакно. Брой канали - 1.   Polyplus Extreme е пълнеж разработен, за да осигури оптимален баланс на съхранение, топлина и трайност Осигурява мекота и изключителна топлина, дори когато влакното е мокро. Притежава отлични качества при сушене - изсъхва 3 пъти по -бързо от пуха, има отлично съотношение тегло / топлина, може да се пере в пералня и да се суши в сушилня. Неалергенен.  

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Избираме за вас

Спален чувал тип одеяло

63,99 лв.

Сравни

64,99 лв.

Сравни

90,99 лв.

Сравни

300,00 лв. (30.34 %) 208,99 лв.

Сравни

Детски спален чувал

201,99 лв.

Сравни