Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Polyplus + Polyplus Extreme

Polyplus е висококачествен термоизолационен пълнеж от кухи влакна с голямо ниво на т. нар. „loft“-пухкавост . Пълнежът с технология Polyplus може да се справи дори с висока влажност на въздуха и затова масово се използва във висококачествените спални чували. Подобната на пуха мекота и гладкост на материала се постига благодарение на влакната, изработени от силиконизиран 100% полиестер. Спалните чували с този пълнеж се поддържат много лесно и бързо изсъхват. Друго предимство на пълнежа с технология е отличната му памет, която бързо възвръща първоначалния обем на спалния чувал.

Тип на влакната - кухо влакно. Брой канали - 1.

 

Polyplus Extreme е пълнеж разработен, за да осигури оптимален баланс на съхранение, топлина и трайност Осигурява мекота и изключителна топлина, дори когато влакното е мокро. Притежава отлични качества при сушене - изсъхва 3 пъти по -бързо от пуха, има отлично съотношение тегло / топлина, може да се пере в пералня и да се суши в сушилня. Неалергенен.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии

Избираме за вас

159,20 лв. (19.15 %) 128,72 лв.

178,00 лв. (20.23 %) 141,99 лв.

260,00 лв. (20 %) 207,99 лв.

260,00 лв. (20 %) 207,99 лв.

260,00 лв. (20 %) 207,99 лв.