Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Polygiene®

Изпотяването е естествена и важна част от всяка физическа активност. 2-3 милиона потни жлези в тялото ни се грижат за регулирането на температурата и охлаждането. Самата пот е без мирис, но в комбинация с текстил създава влажна и топла среда, която е идеална за размножаване и растеж на бактерии, които причиняват миризми.

Polygiene ® предотвратява растежа на тези бактерии, причиняващи миризми, директно при източника. Използва ниски концентрации на 100% на рециклирана сребърна сол (сребърен хлорид) с антимикробни свойства. Обработката се прилага върху текстил в последния етап от производството и е доказано, че осигурява ефективна защита от миризми . Обработката Polygiene ® е активна само върху повърхността на тъканта, така че не засяга естествената бактериална флора на кожата. Технологията е100% безопасна за здравето и е получила е същия сертификат за безопасност в Европа, като превръзките за директен контакт с отворени рани. Също така е абсолютно екологично чист, което потвърждава сертификата bluesign ®. Модификацията е предназначена да работи през цялото време на съществуването на дрехата. От гледна точка на жизнения цикъл на продукта,осигурява обработката Polygiene ® редица екологични и икономически ползи. Можете да перете вашитедрехи при по-ниска температура и да ги перете по-рядко . Това значително спестява енергия и вода. Polygiene ® също удължава живота на самото облекло, тъй като бактериите и честото пране разграждат влакната и износват продукта. Това означава, че дрехите, третирани с Polygiene ®, ще ви издържат по -дълго.

Основните предимства на обработката на Polygiene ®:

   • предотвратява растежа и размножаването на бактерии, които причиняват миризми
   • безвреден за здравето, активен само върху текстил, не засяга кожата
   • bluesign сертифициране -® - екологично чиста продукция
   • издръжливост през целия живот на продукта
   • удължава живота на дрехите - прането по-рядко и при по-ниски температури не уврежда толкова влакното.
   • по -малко пране = спестявате пари, вода, околната среда, вашето време и самите дрехи
   • спестява място и тегло в раницата ви не е нужно да носите толкова много резервни дрехи със себе си
   • осигурява комфорт, чистота и спокойствие - не е нужно да се притеснявате, че ще миришете на околните

 

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.