Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Polartec Power Stretch

schema

Materiál Polartec® Power Stretch® е механично устойчива, двупосочна еластична плетка с отлични терморегулаторни и транспортни свойства.

Материалът се основава на принципа на комбиниране на структурите на тъканите, което позволява използването на различни материали както от горната, така и от долната страна на тъканта. Той е много плътно изтъкан и късо подрязан. Те предлагат изключителна издръжливост, устойчивост на вятър и са леки. Съществуват безброй възможни приложения на този материал за функционално облекло.

 

Описание към картината:

  1. Висока ефирност
  2. Еластичност във всичките 4 посоки
  3. Влагата се разтяга от специални точки на повърхността на материала, където потта се разпръсква равномерно за по -бързо изпаряване.
  4. Материята извлича пот от кожата

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии