Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Polartec Power Shield

 Материалите на Polartec предлагат нова концепция за материали. Те се основават на принципа на свързване на структурите на тъканите, позволявайки да се нанасят различни материали върху горната и долната част на тъканта.   

Те са много плътно изтъкани и скъсени. Те имат изключително дълъг живот, устойчивост на вятър и са по -леки. Възможните приложения на тези материали за функционално облекло са безброй

Описание на изображението:

  1. проветривост:
  2. устойчивост на вятър
  3. еластичност
  4. трайно водоотблъскващо покритие
  5. повърхностна обработка на тъкани, устойчиви на износване
  6. перфорирана мембрана: ветроустойчива, с повишен капацитет на дишане

диаграма

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.