Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Polartec Power Grid

Polartec® Power Grid™ разширява границите на производителността на техническите материали все повече и повече. По време на разработването на новата патентована решетъчна структура е открит начин да се постигне по-ниско тегло, като същевременно се запазят топлината и обемът на материала. Решетъчната структура увеличава ефективността и ефирността, чрез създаване на контактни точки, които ускоряват процеса на абсорбиране и отстраняване на парите.

Отворените въздушни каналчета около всеки сегмент на решетката Polartec® Power Grid™ улесняват отстраняването на излишната телесна топлина, генерирана по време на дейностите.

В същото време тези каналчета придават на материала много по-добри свойства за съхранение и като цяло значително намаляват теглото на целия продукт.

Максималният затоплящ ефект при минимално тегло означава минималното натоварване и оптимални условия за вашите спортни постижения. Композитната мрежеста технология постига много по-висока ефективност на отвеждане на потта в сравнение с конвенционалните материали. При него напълно се избягва използването на химически процеси, чиято ефективност отслабва с времето.

 

Предимства на Polartec Power Grid:

  • редуцира теглото и доставя топлина
  • бързосъхнещ
  • висока пропускливост
  • леко тегло
  • лесна поддръжка

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.