Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Polarguard 3D

Polarguard 3D е синтетичен, изключително издръжлив, гъвкав, мек, еластичен, марков изолационен материал. Той запазва най-дълго своя луфт, дори след многократна употреба, компресиране, пране и сушене.

Изключително здравата му триизмерна 3D структура, подобна на тази на пуха, се състои от термично свързани омрежени нетерминирани кухи микрофибри с триъгълна кухина. Той съчетава всички предимства на разработените преди това кухи влакна и микрофибри. По отношение на изолационните свойства той е най-близък до пуха от всички синтетични материали, с които е напълно сравним по топлина. Ниското тегло е нещо естествено.

Този материал е резултат от най-новите изследвания на DuPont. Благодарение на високите си изолационни свойства той може да се използва дори при най-ниски температури. Той осигурява дългосрочна защита срещу ниски температури.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии

Избираме за вас

159,20 лв. (19.15 %) 128,72 лв.

178,00 лв. (20.23 %) 141,99 лв.

260,00 лв. (20 %) 207,99 лв.

260,00 лв. (20 %) 207,99 лв.