Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Outwell Panorama

Датската марка Outwell представя обобщение на аксесоари, наречено Outwell Panorama, което предлага максимален комфорт и преди всичко контакт с заобикалящата природа

Със сигурност изобщо не e необходимо  да ви представяме датската компания Outwell. Тази компания е с репутация на доставчик на най -удобните семейни палатки, налични на нашия пазар и за нас е чест, че тази марка е нашият “водещ кораб” в нашия електронен магазин.

Марката Outwell непрекъснато се стреми да повишава комфорта на своите семейни палатки. За да бъдете възможно най близо до природата когато сте отседнали в палатката, и като същевременно имате достатъчно уединение , палатките са оборудвани с широки входове против комари, широки тонирани прозорци, затъмнени тавани и просторни спални Ambassador Master и Premier със изискана система за достъп360 °. Заедно тези аксесоари образуват системата Outwell Panorama.

Панорамни входове

Системата Outwell Panorama включва широки панорамни основни входове, благодарение на които не е нужно да навеждате глава, или да прекрачвате препятствия и да рискувате спъването при влизане. Циповете отварят целия вход и дори когато закусвате или си почивате в коридора, ще сте в контакт със заобикалящата ви природа. Благодарение на четирите ципа имате и други възможности за отваряне на главния вход, само лявата или дясната половина, или само горната част за вентилация в иначе затвореното предверие.

Мрежи против комари на входовете на палатката

Входовете на палатките Outwell са оборудвани с широки мрежи против комари, благодарение на които можете да оставите входовете напълно отворени за по -добра вентилация в предверието, без да се притеснявате за досадните насекоми.

Тонирани прозорци

Прозорците в залите на палатките Outwell са не само панорамни и достатъчно големи, но също така са покрити със специален слой, който има много функционални свойства. Освен, че предпазва срещу UV радиация и силна слънчева светлина, този слой помага да се поддържа приятна температура и сянка в палатката. Можете да се насладите на страхотна гледка от палатката, като същевременно поддържате необходимото уединение.

Система за отваряне 360C.°Access System

 

Спалните помещения в палатките Outwell вече имат революционна система за отваряне 360 C.°Access System . Единичен цип ви позволява да отворите целия вход в спалнята и да го свиете в малък джоб . Разкопчаването ви дава лесен достъп до спалнята без препятствия и разширява зоната на предната стая за комфортен къмпинг през деня. Благодарение на четирите плъзгача с цип входът към спалнята може да се регулира по желание. Можете да отворите целия вход или само едната страна. Ако искате да се насладите на спане на чист въздух, но в същото време се нуждаете от достатъчно уединение, можете да отворите само горната половина на входа.

Затъмнени тавани

Затъмнените тавани и стените на спалнята на палатките Outwell повишават комфорта на спането в палатка. Ако искате да подремнете след обяд, да си легнете по -рано или не искате децата ви да се събудят на разсъмване, тогава със сигурност ще оцените тази добавка.

Спалня Ambassador Master Bedroom

Спалните Ambassador Master са с дължина 230 см и са толкова високи, , че можете удобно да стоите в тях. Затъмнените тавани и стените на спалнята повишават комфорта на спането в палатка. Благодарение на просторния под и възможността за достъп на мрежови кабели вие можете да поставите нощно шкафче, лампа или да заредите мобилния си телефон и фотоапарата през нощта в спалнята.

Спалня Premier Bedroom

Спалнята Premier предлага достатъчно място за постелка или матрак . Затъмнените тавани и стените на спалнята позволяват спокоен сън. Благодарение на просторния под и възможността за достъп на мрежови кабели в спалното помещение, вие можете да поставите нощно шкафче, лампа, да заредите мобилния си телефон и фотоапарата за една нощ.

Семейни палатки Outwell

NosiLife Craghoppers

Материали и технологии

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии