Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

OMNI-SHIELD®

Принципът на действие на технологията OMNI-SHIELD® се основава на разликата в повърхностното напрежение на материала. Материята, нанесена върху тъканта, образува защитен филм, който има по -ниско повърхностно напрежение от течностите, съдържащи вода. След това те се плъзгат по материала. Температурата на течността намалява повърхностното й напрежение поради тази причина, технологията отблъсква течностите до температура 73 ° C. - тази повърхностна защита на облеклото е устойчива на лек дъжд и на замърсяване като ви поддържа сухи и чисти

  • Технологията Omni-Shield® се прилага към различни материали, без да се засяга тяхната дишаща способност, външен вид или структура.
  • Продуктите, обработени с технологията Omni-Shield® , изсъхват до 5 пъти по-бързо от другите текстилни изделия.
  • При подходяща грижа, дрехата ще бъде защитена през цялото време на съществуване на продукта.
  • Микроскопична визуализация на обработка Omni-Shield® технология, която се прилага чрез разрушаване на текстилните влакна.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.