Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Nature Friendly

Изключително екологично чистите продуктис марката Direct Alpine наричаме "NATURE TOP FRIENDLY".

Същността на устойчивото развитие е минималното въздействие върху околната среда, най -щадящият за околната среда отпечатък, достойно и справедливo отношения към природата. Моля, мислете по този начин, когато пазарувате. Доколкото е възможно, фокусирайте се върху облеклото, което идва от държави с високи екологични стандарти, с производство в ЕС, където грижата за околната среда и служителите е нещо естествено, а и за вас лесноразбираема,точно дефинирана и леснопроверяема.

Изключително екологично чисти продуктис марката Direct Alpine наричаме "NATURE TOP FRIENDLY". Разработването и производството на тези продукти се извършва изцяло в страни с максимални екологични стандарти. Те се осигуряват както от високия стандарт на живот, така и, разбира се, от законодателството. На практика това означава, че по време на производството или оцветяването на веществата всички отпадъци се изхвърлят екологично, отпадъчните води се пречистват на изхода на завода. Облеклото Nature Top Friendly се произвежда изключително в европейските страни, като се използват материали, които също идват от Европа. По този начин екологичният отпечатък, свързан с транспортирането на стоки на дълги разстояния, е сведен до минимум. Всичко се реализира само в рамките на европейските страни. При конкретни продукти също посочваме евентуалното им производство от рециклиран материал или възможността за по -нататъшно лесно рециклиране

За всички останали производства ние изискваме от всички доставчици да представят доказателства, че отговарят на нашите екологични и социални изисквания.

Обичаме природата, мислим за нея, и поради това се държим така. Моля, направете същото и нека заедно поемем по правилния зелен път.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии