Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Nature Friendly

Изключително екологично чистите продуктис марката Direct Alpine наричаме "NATURE TOP FRIENDLY".

Същността на устойчивото развитие е минималното въздействие върху околната среда, най -щадящият за околната среда отпечатък, достойно и справедливo отношения към природата. Моля, мислете по този начин, когато пазарувате. Доколкото е възможно, фокусирайте се върху облеклото, което идва от държави с високи екологични стандарти, с производство в ЕС, където грижата за околната среда и служителите е нещо естествено, а и за вас лесноразбираема,точно дефинирана и леснопроверяема.

Изключително екологично чисти продуктис марката Direct Alpine наричаме "NATURE TOP FRIENDLY". Разработването и производството на тези продукти се извършва изцяло в страни с максимални екологични стандарти. Те се осигуряват както от високия стандарт на живот, така и, разбира се, от законодателството. На практика това означава, че по време на производството или оцветяването на веществата всички отпадъци се изхвърлят екологично, отпадъчните води се пречистват на изхода на завода. Облеклото Nature Top Friendly се произвежда изключително в европейските страни, като се използват материали, които също идват от Европа. По този начин екологичният отпечатък, свързан с транспортирането на стоки на дълги разстояния, е сведен до минимум. Всичко се реализира само в рамките на европейските страни. При конкретни продукти също посочваме евентуалното им производство от рециклиран материал или възможността за по -нататъшно лесно рециклиране

За всички останали производства ние изискваме от всички доставчици да представят доказателства, че отговарят на нашите екологични и социални изисквания.

Обичаме природата, мислим за нея, и поради това се държим така. Моля, направете същото и нека заедно поемем по правилния зелен път.

NosiLife Craghoppers

Материали и технологии

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии