Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Mountain Equipment

 Повече от 55 години Mountain Equipment избира най -качествения пух за нашите спални чували и дрехи.

Материали и технологии на спални чували Mountain Equipment

 

Материали:

   • Висококачествен пух с минимален пълнеж от 725+ cuin и съотношение 90/10. Високо качество се постига благодарение на дългия живот на птиците, които живеят до 700 дни в изключително студена среда.
   • He50 е материал, който постига висока устойчивост с минимално тегло, устойчив на вятър, изключително дишащ и има водоотблъскващо покритие.

 

Технология:

   • Алфа преградите с конструкция 2: 1 с наклонени стени на преградата осигуряват максимален комфорт, премахват изтичането на топлина през стените на преградата и предотвратяват образуването на студени точки ,благодарение на идеалното разпределение на пуха в преградата. Трапецовидната конструкция увеличава топлинната ефективност при ниско тегло чрез припокриване на шевовете.
   • Mountain Fit - удобна ширина и отлична топлинна ефективност - подходящ за универсална употреба.
   • Зоната на краката е много чувствителна към загуба на топлина, така че е перфектно оформена, за да копира формата на краката в отпуснато състояние след сън. Формата на дъното е трапецовидна и е ушита от 4 прегради в които се използват V и Alpha прегради.
   • Технологията Shark Toe се състои от наклонено дъно и повдигната зона около пръстите за перфектно копиране на формата на краката, което предотвратява компресирането на преградите и загубата на изолационни свойства.
   • Качулките на спалните чували на Mountain Equipment имат ергономична форма и перфектно разположение на 5 прегради, които постигат отлична топлоизолация, перфектно разпределение на пуха и предотвратяват нейното нарушаване. Mountain Equipment има най -модерната обработка на качулки на пазара, благодарение на повече от 55 години познания от реална употреба и лабораторни тестове.
   • Яката и подплатата Solus са изработени заедно,свързани са с яката в едно цяло, подходящи са за леки спални чували. 3D конструкцията и комбинацията пълнеж перфектно елиминира студените места. Подплатата е покрита с подсилен материал срещу прихващане на ципа.
   • Ципът е много удобен при влизане и излизане от спалния чувал и затваряне на двата чувала. Тази технология е подходяща за по -леки спални чували при по -леки екстремни условия.

   • 3D яка около врата - удобна и ергономична преграда около врата ви осигурява максимално задържане на топлина вътре в спалния чувал.

   • Свързани два спални чувала.
   • Водоустойчив компресионен калъф с капачка на ролка + мрежест калъф за съхранение на спалния чувал.

 

Гаранция за качество и произход:

Down Codex е система за контрол на произхода и качеството на перата. Затова беше създадена система, насочена към прецизен контрол на параметрите на перата, като пълнота, състав на перата, както и контрол на етичните и екологичните принципи. Всяка година се посещават фермите, от които се купуват перата, и се проверява дали всички птици живеят на открито, имат ли достъп до чиста вода, хранят ли се насилствено, убиват ли се хуманно и само след това се оскубват.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии

Избираме за вас

235,12 лв. (17.49 %) 193,99 лв.

Сравни

от 90,99 лв.

Сравни

Спален чувал тип одеяло

66,99 лв.

Сравни

300,00 лв. (30.34 %) 208,99 лв.

Сравни

Детски спален чувал

201,99 лв. (12.38 %) от 176,99 лв.

Сравни