Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Monowrap

В момента единствената технология за производство на инжектирани обувки в LOWA. За разлика от предишните технологии (или технологии от други производители), където гумената подметка създава външната повърхност на бъдещата подметка и полиуретановата пяна се инжектира вътре, при технологията MONOWRAP гумената подметка е вградена в полиуретанова рамка, която същовременно създава защитни елементи на горната част на обувката. Резултатът е тотално олекотяване на подметката и удължаване на нейния живот. Предимството е и възможността да се използват защитни елементи за дизайново подобрение на обувките.

Композитната подметка MONOWRAP включва и стабилизатор против усукване, изработен от термопластичен полиуретан (TPU). В сравнение с конвенционалните найлонови стабилизатори, стабилизаторът TPU е по -добре химически свързан по време на инжектиране с полиуретанова пяна, образуваща заглушаване на звука. Това в значителна мярка ограничава възможността за по-късно отделяне, която се проявява чрез скърцане на подметката.

При инжектираните обувки ATC се използват 3 типа стабилизатори против усукване TPU, които се различават по гъвкавата твърдост. Най -твърдата се използва за мъжки боти, средната за дамски боти и мъжки обувки и стабилизатор с най -ниска твърдост за дамските обувки.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Избираме за вас

142,00 лв. (19.73 %) 113,99 лв.

Сравни

282,16 лв. (12.82 %) 245,99 лв.

Сравни

36,99 лв.

Сравни

248,09 лв. (31.48 %) 169,99 лв.

Сравни

Трекинг обувки

287,00 лв. (36.59 %) 181,99 лв.

Сравни

(7.14 %) 116,99 лв.

Сравни

328,00 лв. (46.04 %) 176,99 лв.

Сравни