Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Monowrap

В момента единствената технология за производство на инжектирани обувки в LOWA. За разлика от предишните технологии (или технологии от други производители), където гумената подметка създава външната повърхност на бъдещата подметка и полиуретановата пяна се инжектира вътре, при технологията MONOWRAP гумената подметка е вградена в полиуретанова рамка, която същовременно създава защитни елементи на горната част на обувката. Резултатът е тотално олекотяване на подметката и удължаване на нейния живот. Предимството е и възможността да се използват защитни елементи за дизайново подобрение на обувките.

Композитната подметка MONOWRAP включва и стабилизатор против усукване, изработен от термопластичен полиуретан (TPU). В сравнение с конвенционалните найлонови стабилизатори, стабилизаторът TPU е по -добре химически свързан по време на инжектиране с полиуретанова пяна, образуваща заглушаване на звука. Това в значителна мярка ограничава възможността за по-късно отделяне, която се проявява чрез скърцане на подметката.

При инжектираните обувки ATC се използват 3 типа стабилизатори против усукване TPU, които се различават по гъвкавата твърдост. Най -твърдата се използва за мъжки боти, средната за дамски боти и мъжки обувки и стабилизатор с най -ниска твърдост за дамските обувки.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии

Избираме за вас

175,92 лв. (14.74 %) 149,99 лв.

240,00 лв. (15 %) 203,99 лв.

103,00 лв. (20.4 %) 81,99 лв.

335,00 лв. (21.2 %) 263,99 лв.

208,00 лв. (14.91 %) 176,99 лв.